To prawda, młode pokolenie jest teraz bardzo roszczeniowe. A co sedna tematu - właściciel restauracji ma prawo ustalać reguły, bo to jego lokal. Jak komuś nie pasi - pewnie są lokale gdzie z wózkiem czy sierściuchem nie robią problemów. Ja osobiście też nie miałabym ochoty jeść obiad przy wrzeszczącym dziecku lub szczekającym kundlu. I to jest moje prawo - dlatego taki lokal jak najbardziej mi odpowiada:)
~~Henderson niezalogowany 18 sierpnia 2017r. o 20:47
Paulina oni tak piszą bo albo dzieci nie mają, albo chcieliby ale są upośledzeni i dzieci mieć nie mogą.... Stąd zazdrość i takie komentarze. Ktoś kto ma normaln@ rodzinę więc co 5.
Choć ja gdyby mnie nie wpuszczono z wózkiem do restauracji, bym tego nie rozstrząsał. No trudno, nie chce Pani moich pieniędzy to trudno. Miną dni ceramiki.. Sama Pani zaprosi ale wtedy.. Ale wtedy ja nie przyjdę choćby za darmo dawali. Pa B-)
Wmawiaj sobie, że ktoś ci zazdrości twojej beznadziejnej sytuacji, może to poprawi ci humor, ale wątpię. Raczej nadal będziesz agresywna jak niektóre mamuśki, którym się przytrafiło i będziesz z nienacka najeżdżała na nogi zgrabnym i ładnie ubranym kobietom, niby niechcący, niby przez przypadek.
Hahaha jakie burżuje bez dzieci dobrze,że tylko raz w miesiącu na dziesiątego.
W Bolesławcu jest mnóstwo restauracji do których można wejść z wózkiem,w zimie z sankami a na ogródek ze spokojnym pupilem(sama z siebie na tyle ogłady mam,że głupio by mi było wejść z psem do środka z powodu długiej sierści u psa tak samo jak nie zabrałabym go do domu znajomych)tak więc lejcie na takie restauracje z zakazami i się nie przejmujcie.Zresztą nie wiem jak w Aniołku bo dawno nie byłam,tam mnie akurat nie ciągnie ale prawda jest taka,że jak wujowe jedzenie to czerwony dywan nie pomoże.
Matki i ojcowie do domu lub do piaskownicy bachory pilnować a nie po lokalach się włuczyć. Drą te swoje gęby że w spokoju zjeść nie można. Do piachu lub do domu
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.