Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do restauracji z wózkiem czy bez?
~~K. niezalogowany
18 sierpnia 2017r. o 23:33
Jaka knajpa takie obyczaje ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ja niezalogowany
18 sierpnia 2017r. o 23:53
Bidulki dzieciństwa nie miały,psa im stary utopił i teraz by się chciały mścić a tu psikus właściciele lokali gastro selekcji nie robią.Ojojoj niescęście.
~~aga niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 0:32
I ja też powiem ze dno. To jest dyskryminacja.zapomnieliście co niektorzy ze mieliście dzieci .żałosne.
~~Xccc niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 6:56
Raczej ci co chodzą z dziećmi do restauracji zostawiają najwięcej pieniędzy.Gratuluję głupoty właściciela
~~Akoholiczka MARTA niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 8:24
Każdy z nas zostawia pieniądze w restauracji i nie ważne czy to jest matka z dzieckiem, singiel czy starsza osoba.
Moja restauracja, moje warunki. Nie odpowiada nie wchodzę.
Pani MARTO mam do pani takie pytanie czy jeżeli na drodze widzi pani znak „zakaz skręcania w lewo” pojedzie pani w lewo? Raczej nie ktoś na swoim prywatnym interesie tak oznakował, to znaczy, że nie życzy sobie psów i wózków. Ja popieram takie zachowanie, wiele razy byłem świadkiem jak dziecko się wydzierało matka sobie nie potrafiła dać z nim rady, a ludzie znajdujący się w środku byli zażenowani i pop prostu w...ieni.. Przychodzą posiedzieć, porozmawiać i spokoju, wypić !!! Oderwać się troszeczkę.
Codziennie pani MARTA stosuje się do NAKAZÓW ale w Restauracji Aniołek już nie !!!

Zastosowana autokorekta

~~MARTA alkoholiczka niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 8:36
Pani MARTO, troszeczkę pani coś się pomieszało, za dużo telewizji się pani naoglądała i żeby od razu do wszystkich pisać o strasznej tragedii, która panią spotkała.
Ja osobiście popieram WŁAŚCICIELI, że postawili taką informację. Przebywając w środku restauracji, chce w spokoju, posiedzieć porozmawiać, zjeść a nawet wypić. Drażnią mnie krzyki dziecka, szczekanie psa. Pomijam już fakt gdyby pies się ze ... ł w środku !!!
W dodatku w restauracji takiej jak Aniołek, nie ma za dużo miejsca na to żeby bujać się z wózkiem. Pewnie to też jest taka przyczyna właścicieli, że dali taki nakaz.

A taka rada na koniec. Następnym razem jak chce się pani MARTO napić piwa przy dziecku to proponuje kupić sobie bełta w szybko obsługowym sklepie alkoholowym, pójść pod wiadukt i tam sobie dziabnąć. A nie robić aferę, że nie wpuścili panią z wózkiem na piwo !!!

Zastosowana autokorekta

~~Kamila niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 9:23
Powyższy komentarz czysta żenada
~~--- niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 9:28
~~Xccc napisał(a): Raczej ci co chodzą z dziećmi do restauracji zostawiają najwięcej pieniędzy.Gratuluję głupoty właściciela

taaaa, bo biorą frytki z ketchupem....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.