Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy bolesławiecki szpital to dno?
~~... niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:15
Gadacie na dyrektora, a to nie do końca tak że odpowiada za wszystko. To tak jakbyście dali komuś 10 zl i kazali kupić za to imprezę na kilka osób.Glownej winy należy upatrywać w rządzących powiatem i miastem. To oni wydają NASZĄ kasę, a nie koniecznie na szpital. Czy w końcu to zrozumiecie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:17
Jestem zażenowany postawą Dyrektora szpitala. Skoro ma Pan Dyrektor czas na pisma do prokuratury i czytanie komentarzy to powinien mieć czas na sprawdzenie czy inne szpitale mają podobne opinie. Ja sprawdziłem, zajęło mi to kilka minut i różnice są porażające. Bolesławiec to piękne miasto z piękna historią, zasługuje na to aby mieć szpital do którego będzie się szło po pomoc z nadzieją a nie ze strachem. Gdyby ludzie nie mieli podstaw do negatywnych komentarzy to nie pisaliby w ten sposób. Ja i moja rodzina leczymy się w Lubinie, Lubaniu, Złotoryi - dlaczego ? Czasami wystarczy kilka gestów by zmieniło się postrzeganie Was przez społeczeństwo : uśmiech, życzliwość, troska i współczucie, czy to tak wiele ? Niewiele ale sporo jak na warunki bolesławieckie.
~~zrozpaczona niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:21
Pana dyrektora chyba nieco ponosi. Sama uważam, że szpital bolesławiecki to dno omijam go szerokim łukiem korzystam dopiero kiedy nie mam innego wyjścia. To dzięki braku opieki straciłam dziecko! W innym okolicznym szpitalu powiedziano mi że na 90% gdybym została przyjęta do szpitala mojemu dziecku by nic nie było a mnie z krwawieniem w ciąży i z trombofilią nie przyjęto na oddział. Kiedy napisałam skargę do dyrektora jak zostałam potraktowana w odpowiedzi usłyszałam że jestem histeryczka i wymyślam. Nigdy nie wybaczę tego braku opieki!

Z drugiej strony jeśli ciągle słyszymy od osób rządzących, że jesteśmy gorszego sortu, że jesteśmy dziećmi Ubeków i podobne inne wyzwiska to jest w porządku? Czy trzeba zgłaszać pojedyncze wnioski o zniesławienie czy trzeba zebrac grupę i złożyć grupowe zawiadomienie do prokuratury.

Pan dyrektor niech się weźmie do pracy i poprawi jakość usług i przestanie marzyć!
~~zrozpaczona niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:21
Pana dyrektora chyba nieco ponosi. Sama uważam, że szpital bolesławiecki to dno omijam go szerokim łukiem korzystam dopiero kiedy nie mam innego wyjścia. To dzięki braku opieki straciłam dziecko! W innym okolicznym szpitalu powiedziano mi że na 90% gdybym została przyjęta do szpitala mojemu dziecku by nic nie było a mnie z krwawieniem w ciąży i z trombofilią nie przyjęto na oddział. Kiedy napisałam skargę do dyrektora jak zostałam potraktowana w odpowiedzi usłyszałam że jestem histeryczka i wymyślam. Nigdy nie wybaczę tego braku opieki!

Z drugiej strony jeśli ciągle słyszymy od osób rządzących, że jesteśmy gorszego sortu, że jesteśmy dziećmi Ubeków i podobne inne wyzwiska to jest w porządku? Czy trzeba zgłaszać pojedyncze wnioski o zniesławienie czy trzeba zebrac grupę i złożyć grupowe zawiadomienie do prokuratury.

Pan dyrektor niech się weźmie do pracy i poprawi jakość usług i przestanie marzyć!
~~Vvv niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:29
Dno to mało powiedziane
~~"Gadacie na dyrektora..." niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:36
Uważam, że w tym co Pan pisze jest cześć prawdy. Skoro tak, to niech Pan Dyrektor Szpitala przed opinia publiczna oświadczy, czego mu potrzeba aby było tak jak np. w Zgorzelcu? - ile potrzebuje pieniędzy? - z czego nie wywiązują się władze miasta i powiatu? - itd.
Wówczas nie będzie odium krytyki spadało na Dyrektora a na władzę.
Czy Pan Dyrektor stanie przed mieszkańcami i przekaże swoje racje?
Jeśli to tylko kwestia pieniędzy to mieszkańcy rozlicza władze z racjonalnego gospodarowania naszymi pieniędzmi.

~~Do: Zrozpaczonej niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 22:58
Bardzo współczuję. To ogromnie przykre. Czy podejmowała Pani próbę wystąpienia na drogę sądowa?
W takich sprawach pomaga m.in. Stowarzyszenie "Przede wszystkim nie szkodzic".
Pozwolę sobie na kilka słów odniesienia do końcówki tekstu.
Otóż określenie gorszy sort odnosiło się do zdrajców Ojczyzny.
A jest Pani dzieckiem Ubeka?
Mysle, że to Pani nie dotyczy i o żadnym zniesławieniu nie ma mowy.
Natomiast proszę chocby przesłuchać taśmy prawdy, wówczas dowie się Pani jak byliśmy oceniani, traktowani, jak prowadzono polityke zagraniczna, jak "zwijano" gospodarke, jak dokonywano reprywatyzacji i tak ogolnie jak sprawowano nad naszym narodem rządy
w oparach drogich alkoholi i osmiorniczek za nasze pieniadze. Zycze dużo siły i zdrowia oraz obiektywnego spojrzenia na otaczającą nas rzeczywistość.

~~Xxx niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 23:03
Ten szpital to burdel!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza