~~mieszkańcy Bolesławca niezalogowany 31 sierpnia 2017r. o 12:36
Uważam że ostrzeganie o łapance policji dla statystyk jest w porządku!!policja powinna łapać piratów drogowych!na autostradzie!w mieście nagminnie łamane są przepisy zakazu zatrzymywania!!np kolo PKS ! Parkowanie w obrębie skrzyżowania przy przejściach dla pieszych!dlaczego tu nie widać działań policji!!!!przyjeżdżanie na świetle czerwonym dość często widzę w mieście takie sytuacje!Policjo weź się do takich działań!!!
A po czym poznaliście że to jest ostrzeganie kogoś światłami?
Może ktoś sobie błysnął światłami niechcąco?
Jak mu udowodnicie że kogoś ostrzegał?
Jak ktoś wybiega że sklepu to znaczy że coś ukradł?
Bolec niech lepiej wspiera bolesławczańską edukację.
Wy kierowcy to wy się nadajecie nie powiem gdzie jeździć nie umiecie nie raz nie dwa to udowodniliscie.jak można stanąć na,pasach dla pieszych i nie dac przejść.A ile razy musiałam stać 15 minut przed pasami bo Wy kierowcy macie klapki na oczach.tylko na widok policji zatrzymają jak widzą tyle w tym temacie.
~~klucznick niezalogowany 31 sierpnia 2017r. o 13:52
jezdze przepisowo i mam w dupie mrugających i mruganych,będziesz jezdził przepisowo i kulturalnie to nie będziesz dostrzegał policji,ja tak mam i jestem b zadowolony.a pijakowi za kierą to bym łeb ukręcił.
Zawsze zastanawiałem się skąd ktoś wie lepiej ode mnie co było moim celem, np. gdy włączę i wyłączę światło. Zazdrosna żona może wmawiać ci że ostrzegasz kochankę aby nie przychodziła bo małżonka w domu.
Wtedy najlepiej wezwać Policjanta lub Strażnika Miejskiego który rozsądzi kto ma rację, bo oni to wiedzą, bo są wyszkoleni.
1000 amerykańskich filmów o prawnikach już było, jak udowadniają sądowi że policja z prokuratorem się myliła i każdy je chyba oglądał, no chyba oprócz redaktora który wie lepiej po co kto sobie światłem błyska i jakiego bandytę ostrzega.
Każdy policjant ma ci udowodnić po co włączyłeś światła i je wyłączyłeś a nie stawiać tezę że ostrzegałeś o patrolu bandytę jadącego z naprzeciwka.
Mówcie że błyskaliście na jelenia aby nie wyskakiwał z gąszczu przed maskę :)
Wiadomo że nie uwierzą bo wiedzą lepiej.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.