Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami!
~~bishop niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 13:57
Moim zdaniem, gdybym zatrzymał się przy radiowozie i wskazał auto z pijanym kierowcą lub sprawcą przestępstwa, to i tak by go nie złapali. Tak że mrugajmy i ostrzegajmy się. Jak zobaczę news, że policja w Bolesławcu zatrzymała pijanego innego policjanta z tej samej komendy, to zmienię o nich zdanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mieszkanka niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 14:18
ten portal jest mega słaby!!!
~~Bolecnauta niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 14:25
~~mieszkanka napisał(a): ten portal jest mega słaby!!!

Bo pomaga policji?
~~Mieszkaniec niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 15:16
Mandat za uzywanie swiatel drogowych noezgodnie z przeznaczeniem... Noe jest do konca tak, bo producenci aut projektują manetki aby zalaczaly swiatla drogowe lub pociagajac do siebie do polowy (w niektorych autach do konca bo załącza sie światła oddychając manetkę) swiatla drogowe zaliczają sie jal wszyscy wiemy na czas przytrzymywania manetki. Sądzę że jest to zrobione aby tego wlasnie używać... A po co używać? A no do poprawienia bezpieczeństwa na drodze ostrzegając innych kierowców. Kiedys slyszalem od policjanta w tv wypowiedź ze oni stoją z radarem aby zapewnić bezpieczeństwo, nie po zlosci karac kierowcow. Zatem mrugnięcie swiatlami powoduje taki sam skutek, inni kierowcy zwalniają, bezpieczenstwo wzrasta a nikomu z potwela nie znika... Tylko wlsanie w naszym kraju to jest problem, ze nikomu nie znika...
~~ niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 15:51
Ja nigdy nie ostrzegam, nie ostrzegałem i nie będę tego robił.
~~ot przykład bereta niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 17:25
~~ napisał(a): Ja nigdy nie ostrzegam, nie ostrzegałem i nie będę tego robił.

A niby jak miałbyś to zrobić jadąc rowerem marki ,,kormoran " ? Jakby co do podczas pomykania zakładaj i wkładaj na dekiel bereta .
Będzie my wtedy wiedzieli że coś się na drodze dzieje.
Tak więc berecie ,tylko beret .
~~ niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 17:37
Ostrzegam i będę ostrzegał, gdyż to co robi policja, to czysty bandytyzm. Na łapanie pijanych, przestępców, złodziei, paserów itp. są inne sposoby.
~~ niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 17:45
Ostrzegam!:)

Dzieki bolec.info wiem co powiedzieć żeby nie dostać mandatu " Ma pan rację, że nie powinienem nikogo przed policją ostrzegać .Nie będę nikogo ostrzegał światłami przed patrolem policji, bo faktycznie mogę ostrzec bandytów lub złodziei. Bardzo przepraszam - dodam:)

Panie Kazimierzu "I love you":) Nie dosłownie!!:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.