Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami!
~~ryś niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 19:54
Pierwsze zadnie ma się nijak do reszty jak ostrzeżony pijany zatrzyma sie i nie pojedzie dalej to zostanie wyeliminowany i nie pojedzie dalej stwarzać niebezpieczeństwa ,złodziej lub pijak nie ostrzeżony raczej ucieka przed patrolem i stwarza niebezpieczne sytuacje a więc komu pomagamy ostrzegając światłami !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~La niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 19:58
Zawsze daje znać innym kierowcą że łapią. Zawsze jak stoją przed IBF, bo to jest kpina z ludzi.
~~Anty pis niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 20:02
nie dokładam się do pisowskiego reżimu dlatego ostrzegam przed policją
a i nie płacę abonamentu
~~ niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 20:07
Ja ostrzegam tylko wtedy kiedy Policja nie stoi co by wichura w bmw zwolniła :)
~~Haha niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 21:20
Mieszkam w UK już pięć lat jak Boga kocham raz w ciągu tego okresu widziałem Policję w strefie fotoradaru z mobilnym radarem. Bo są strefy gdzie tabliczka informuje o radarze ale go nie ma wiec 50/50 jak chcesz to jedziesz s godnie a jak nie to płać. A w Polsce nastawiali radarów i mandat za byle co można dostać a jeszcze jak młody się nakręci to i dowód zabierze, wiec czemu się dziwić ze ludziska mrugają i ostrzegają. Może jeszcze jak by ta Polska policja normalna była to może wszystko było by Ok??
~~Rico niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 21:22
~~Anty pis napisał(a): ostrzegam i będę ostrzegał i nikt mi tego nie zabroni a na pewno nie Pisowskie państwo zakazów i milicjanci
Musisz plątać w temat POlitykę?
~~Rico niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 21:23
~~ napisał(a): brawo! karać pseudokierowców! 200 zł to i tak za mało.....kierowcy z prawkiem za czapkę gruszek...
Kto mądrusku jest twoim zdaniem pseudokierowcą ty?
~~ja niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 21:58
~~ napisał(a): Ostrzegam i będę ostrzegał, gdyż to co robi policja, to czysty bandytyzm. Na łapanie pijanych, przestępców, złodziei, paserów itp. są inne sposoby.
he o tym samym pomyślałem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.