~~ napisał(a):~~OLEK napisał(a):~~ola napisał(a): Popatrz, Kopernik nie był na Księżycu a tyle o kosmosie wiedział. Ciekawe skąd. Ja tam daje im szansę i czekam na program. .
Kopernik tak jak oni wiedział kto się wokół kogo kręci .To za mało aby wylądować na księżycu. Program to coś co żadnego wyborcy nie interesuje . No chyba że program TV.
na księżycu już nikt nie chce lądować
dziwne, że nie zauważyłes
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~OLEK napisał(a):~~ola napisał(a): Popatrz, Kopernik nie był na Księżycu a tyle o kosmosie wiedział. Ciekawe skąd. Ja tam daje im szansę i czekam na program. .
Kopernik tak jak oni wiedział kto się wokół kogo kręci .To za mało aby wylądować na księżycu. Program to coś co żadnego wyborcy nie interesuje . No chyba że program TV.
Przeciez dwoch takich ukradlo Ksiezyc. Nie ma gdzie ladowac.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~OLEK napisał(a):~~ola napisał(a): Popatrz, Kopernik nie był na Księżycu a tyle o kosmosie wiedział. Ciekawe skąd. Ja tam daje im szansę i czekam na program. .
kto z kim przystaje
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~OLEK napisał(a):~~ola napisał(a): Popatrz, Kopernik nie był na Księżycu a tyle o kosmosie wiedział. Ciekawe skąd. Ja tam daje im szansę i czekam na program. .
kto z kim przystaje
W zaden sposob nie przystaja.
~~Mmm napisał(a): Ja ten ruch czytam prosto: " zmiana ichniego koryta na nasze, najszowskie koryto". Banalna kasa,kasa,kasa..Kasa nie jest nigdy banalna.
~~Paweł f. napisał(a): Panowie, psy szczekają... A widać długo i dużo szczekają. To dobry znak, gdyby to było bez znaczenia nikt by was nie atakował tylko za to że zaczynacie po swojemu. Brawo i do przodu!!!
Zastosowana autokorekta