~~realista napisał(a): ... Jak piszesz temu człowiekowi z zasadami nie przeszkadzało mimo cichego wsparcia prezydenta i układu przez ZB bycie wiceprezydentem i branie kasy o jakich zasadach ty piszesz?
~~ napisał(a): Realisto Ziemia B. była wtedy w koalicji z Romanem. Minęło 10 lat i trochę się pozmieniało. Ja wiem że tobie wygodnie i chciałbyć jeszcze pociągąć z koryta, ale obawiam się że został ci tylko rok :D
Popatrz na swojego Romana i PiS który pomógł mu zdobyć prezydenturę. Małkowski robi to bez wsparcia partii, a mógłby, a to o wiele trudniejsze.
Maciej dajesz!
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Realisto Ziemia B. była wtedy w koalicji z Romanem. Minęło 10 lat i trochę się pozmieniało. Ja wiem że tobie wygodnie i chciałbyć jeszcze pociągąć z koryta, ale obawiam się że został ci tylko rok :D
Popatrz na swojego Romana i PiS który pomógł mu zdobyć prezydenturę. Małkowski robi to bez wsparcia partii, a mógłby, a to o wiele trudniejsze.
Maciej dajesz!
Maciej też zaczął kręcić się koło PISu ale tam już kandydata mają w osobie Ogrodnika lub Tego co skręcał meble.
~~ napisał(a): Ileż razy będzie jeszcze ten pan startować? Nudne to się robi. Tym bardziej, że jakoś brakuje mu zadowalającego wyniku wyborczego.