Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz dostał upomnienie
~~. niezalogowany
27 października 2017r. o 10:33
Opasły ksiądz.
Przynajmniej ma więcej czasu na pisanie pięknych kazań, bo nażre się i bierze do roboty, a taki kulturysta zamiast wiernym pomagać to siłuje się na siłowni, a gdzie miejsce dla parafian?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 10:45
~~. napisał(a): Opasły ksiądz.
Przynajmniej ma więcej czasu na pisanie pięknych kazań, bo nażre się i bierze do roboty, a taki kulturysta zamiast wiernym pomagać to siłuje się na siłowni, a gdzie miejsce dla parafian?

Łatwiej usiąść przed kompem i pisać opasłe referaty o miłości boga do ludzi, niż chwalić go duchem i ciałem.

Zgodnie z powiedzeniem
''w zdrowym ciele zdrowy duch''

chlop do roli ksionc do swawoli

~~Z Bolesławca niezalogowany
27 października 2017r. o 11:36
A wszystko to winno się sprowadzić do słów z przypowiedni P. Jezusa wygłoszonej do "faryzeuszy" ODDAJCIE BOGU CO BOSKIE , A CESARZOWI CO CESARSKIE

I to wyczerpuje wszystko bo co cesarskie nie dotyczy tylko tzw podatków, ale naszego życia. Nie twórzmy swoich kanonów co wypada lub nie to naprawdę proste
wysłuchać i stosować to co zostało nam przekazane przez ludzi najbliższych p. Jezusowi czyli ewangelistów nie naciągajmy przekazów które nam zostawili do naszych wyobrażeń i oczekiwań.
Wszystkim to wyjdzie nam na dobre.
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 11:50
~~Dumek7 napisał(a): Ksiądz na pewno zaimponował wielu młodym ludziom.

ja nie jestem młoda 6+ a popieram księdza
~~. niezalogowany
27 października 2017r. o 12:14
~~ napisał(a):
~~Dumek7 napisał(a): Ksiądz na pewno zaimponował wielu młodym ludziom.

ja nie jestem młoda 6+ a popieram księdza

6+ i nie jesteś młoda? Ty mała zboczuszko. Pewnie jesteś jedną z tych gówniar, co uwodzą księży. Bo co, bo jak masz 7 lat to myślisz, że jesteś pełnoletnia? Przez takie małolaty jak ty, księża idą w pasiaki, albo są przenoszeni na drugi koniec kraju.
Ty małoletnia bezwstydnico i jawnogrzesznico.
Gdybyśmy żyli w średniowieczu, już robiłabyś za dodatkową atrakcję podczas grillowania.
~~ja niezalogowany
27 października 2017r. o 12:21
sądzę,że z tym 6+ chodziło pani ,że ma powyżej 60tki...
~~W zdrowym ... niezalogowany
27 października 2017r. o 12:25
W zdrowym ciele, zdrowe ciele.
Ćwiczyć jak chce może ale "tancowac" to prywatnie.
W taki sposob "artystycznie" Ksiedzu nie godzi się prezentować.
Swoja droga jakiej to wrażliwości uczą teraz w Seminariach?
Szkoda, że tego nie przemyslal i nie "poradzil"się przełożonych. Wstyd i zazenowanie pozostało mimo przeprosin.
Widocznie więcej modlitwy i pokuty
trzeba.
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 12:46
~~ja napisał(a): sądzę,że z tym 6+ chodziło pani ,że ma powyżej 60tki...

dokładnie : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza