Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz dostał upomnienie
~~ niezalogowany
28 października 2017r. o 8:20
alter napisał(a): I pojawił się gównojad. z tego show"

Nie musisz - za każdym razem - się przedstawiać.
Wszyscy wiedzą jaką stosujesz dietę. Pamiętaj tylko żeby nie popijać wodą święconą - bez przegotowania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
28 października 2017r. o 8:40
~~ napisał(a):

Wszyscy wiedzą jaką stosujesz dietę. Pamiętaj tylko żeby nie popijać wodą święconą - bez przegotowania.

Twoja blyskotliwosc i madrosc nie maja granic.
~~ niezalogowany
28 października 2017r. o 8:46
alter napisał(a): Może coś o faktach? O których nawet obiektywna redakcja bolec.info milczy :)

"Oświadczam, że zrozumiałem swój błąd polegający na tym, że udziałem w Mistrzostwach Polski Juniorów i Weteranów w Kulturystyce i Fitness w Mrozach oraz jego upublicznieniem w mediach wywołałem zgorszenie wiernych, za co ich przepraszam i proszę o wybaczenie."

"- Uprawienie sportu, czy to będzie jazda na nartach, pływanie, czy kulturystyka, nie jest oczywiście w żaden sposób zabronione, jeśli nie koliduje z pracą duszpasterską. Ale czym innym jest uprawianie sportu, a czym innym udzielanie wywiadów i robienie z tego show"

A dlaczego ma nie wziąć udziału w zawodach i pochwalić się wysokim osiągnięciem ? Lepiej jakby fura z salonu wiochę objeżdżał? Ludzie! To nie średniowiecze! Jak ktoś myśli o du..ie to wszystko mu się będzie z tą du.ą kojarzyć. Ruchy kopulacyjne....no ktoś zabłysnął. proszę oskarżyć pozostałych kulturystów ze gorszą społeczeństwo. Myślałam ze dinozaury wygineły a jednak zżyją...

http://sport.interia.pl/aktualnosci-sportowe/news-ksiadz-kulturysta-artur-kapron-podbil-internet-dostal-upomni,nId,2458128
14505
DP
28 października 2017r. o 8:54
Jorgos napisał(a): Biskup Kiernikowski to "CIEMNOGRÓD". To właśnie przez takich Kiernikowskich, Hozerów, Pelzów i Jedroszczaków tu dziesz innych "Ksi ęćiów" mojego Kościoła nie uczęszczam na msze, gdzie zamiast liturgi jest polityka. Sport to zdrowie. Chyba że Biskup Kiernikowski popiera to co uprawiał na Dominikanie abp Wesołowski i skazany PRAWOMOCNYM WYROKIEM POLSKIEGO SĄDU ks. Gil. Gratuluję Biskupowi braku rozeznania nastrojów. A Kościoły pustoszeją. I będą jeszcze bardziej przewiewne. A Księże Proboszczu -kulturystyka to cudowna rzecz. Biskup woli chyba w każdy "piątek" szafę z Prefektem w drzwiach.Dopisane 28.10.2017r. o godz. 05:57:Pan Kiernikowski Zbigniew jest starszy odenie o 55 dni gdyż ja tak jak On urodziłem się w 1946 roku. Polecam temu Biskupowi przeczytania książki Pani Barbary Thiering pod tytułem JEZUS MĘŻCZYZNĄ. Ciemnota zawsze była atutem ludzi nie wykształconych. Ale żeby Profesor dr ha. Zbigniew Kiernikowski chciał tą ciemnotę wtłaczać swoim przeinteligentnym Księżą to skandal. Ja kiedy w maju tego rou poszedłem z moją siostrą załatwić sprawy pochówku naszej 97 letniej Mamy, prosząc wikarego który nas obsługiwał o nie zbieranie na tacę, gdyż chcę przekazać równowartość w tej chwili usłyszałem, że kośćiół od Chrystusa żyje z ofiar. A kiedy wspomniałem o sprzedaży odpustów w czsie budowy Bazylijki św.Piotra w Rzymie to usłyszałem, że na ten temat nie będziemy rozmawiać. Ja będąc w Moriingen RFN uczestniczyłem z powodu braku Kościoła Rzymskokatolickiego w Mszy w Kościele Protestanckim. I ten moment pozwolił mi uwierzyć, że Bóg istnieje, że Pastor to człowiek a nie PEDOFIL abp.Wesołowski, Peatz czy też inny zboczeniec Probszcz czy Wikary. Ja podjąłem decyzje z Pedofilami na czele z Peotzem i chorym z nienawiści abp. Hozerem mnie nie po drodze. Czekam na kolędowanie tych "żebraków" Księży po domach w grudniu i styczniu. Opublikuję rozmowę. Pozdawiam Księdza Proboszcza z Osiecznicy i powtarzam słowa Świętego Jana Pawła II NIE LĘKAJCIE SIĘ,..........................! Moja Babcia św. pamięci Maria Podemska zd.Witczak w 1961 roku kiedy miałem 15 lat powiedziała" czaszkami tych czarnych będzie wybrukowana droga dla nas do nieba". Póżniej jako dorosły już człowiek ze statusem mgr. wielokrotnie słyszałem o tej wypowiedzi św. Hildegardy i Królowej Sabie. Zachęcam do przeczytania książki jeżeli uda Wam się kupić Jezus Mężczyzną Barbary THIERING. Pozdrawiam. Kto mi może wskazać gdzie w okolicach Bolesławca jest najbliższy Kościół Protestancki. Z góry serdecznie dziękuję. Jorgos czyli Rolnik a po Polsku JerzyDopisane 28.10.2017r. o godz. 06:34:Polecam artykuł pt; HOMOSEKSUALNE LOBBY TRZĘSIE KOŚCIOŁEM KATOLICKIM W POLSCE?
Katolicki miesięcznik "Fronda" poinformował o istnieniu homoseksualnej mafii w polskim Kościele. "Wykorzystują struktury kościelne do realizowania własnych niższych inkstyntów". Przyjrzeliśmy się temu lobby.....
Gdy wybuchł skandał rektor T. miał zostać wysłany za granicę. I choć o skandalu dowiedział się biskup, sprawie ukręcono łeb tak jak z abp.Juliuszem Paetzem i Wesołowskim oraz etz. Niektorzy z nich czuli się bezkarn. Gdy się obudziłem zauważyłem ogromne zdjęcie na którym Jan Paweł Ii udziela komuni księdzu w sutannie , temu samemu który teraz leży obok mnie. Okazało się, że jestem na Plebani.. A co na to jak pisał Ksiądz Isakowicz-Zalewski, że polski gej ksiądz Szymon Niemiec został wyświęcony w Portsmouth na południu Anglii Biskupem. Wysyłajcie dzieci do Kościoła tak One się przytulą do księdza jak mawiał abp Michalik z Przemyśla a co potem to zapytajcie tych skrywdzonych w Państwowym Domu Dziecka w Bolesławcu obok Stawu z Łabędziami co robił z nimi wychowawca N. Dyrektor tego Ośrodka przed Panią Sokolinską Pan W. oraz wychowawca D. Oni do dzisiaj tej pedofilskiej traumy z Księżmi w tle nie są w stanie zwalczyć. Katolicki Kościół którego jescze jestem członkiem to Stajnia Augiasza. Jak ktoś ma wiedzę to proszę o napisanie gdzie jest najbliższa siedziba Kościoła Protestanckiego od Bolesławca.

Dzień dobty
prawda bywa smutna
przeszłości nie można zmienić
ale można robić wszystko by zmienić przyszłość.
~~ niezalogowany
28 października 2017r. o 8:56
Dodam jeszcze...Czujesz się zgorszony? Po co oglądasz? Póżniej będziesz musiał/ła się spowiadać z grzesznych myśli względem duspasterza :) Ciekawe ilu się z tego wyspowiada....:)
~~Maja niezalogowany
28 października 2017r. o 9:53
wszystko ładnie , pięknie ,ale sa pewne granice w tym sporcie, które księdzu nie przystoi tak się pokazywać publicznie
~~ niezalogowany
28 października 2017r. o 10:41
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Twoja blyskotliwosc i madrosc nie maja granic.

"Mądrość i błyskotliwość" mogą mieć "granice"? Twoje nieuctwo też jest "bez granic"?
~~Łukasz niezalogowany
28 października 2017r. o 11:51
Alter Katolik... Bo pęknę że śmiechu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza