~~AAA niezalogowany 27 października 2017r. o 22:22
Każda osoba, która zna Artura to wie jakimi zasadami kieruje się w swoim życiu.
Faktem jest, że ma bardzo duży dystans do siebie i jest niesamowicie inteligentny.
Wiele młodych osób jest zaskoczonych faktem, że jest to taki "dzisiejszy" ksiądz.
Ja popieram Jego działalność w 100%, bez względu na formę.
~~Maga niezalogowany 27 października 2017r. o 22:33
Jestem pewna że Jan Paweł II jest z niego dumny i uważam że powinien napisać o pozwolenie do Papieża. Nie rozumiem co jest złe w tym ze ksiądz chodzi na siłownię, przecież tysiące księży chodzi! A tu jeszcze sukces to tylko pogratulować zamiast karcić. Pozdrawiam
Super, że ksiądz ma pasję, że dba o siebie, że przejmuje inicjatywę nie tylko w kościele, ale po co tę pasję tak upubliczniać. FB jest dla ludzi, ale po co publikować tam niemalże wszystko? To lekka przesada. Szanuję, ze ma pasję, jest człowiekiem tak jak my ale te filmiki na instagramie, gdzie dyszy i pufa, to chyba nie przystoi. Zgubiły go media ale na własne życzenie.
Może coś o faktach? O których nawet obiektywna redakcja bolec.info milczy :)
"Oświadczam, że zrozumiałem swój błąd polegający na tym, że udziałem w Mistrzostwach Polski Juniorów i Weteranów w Kulturystyce i Fitness w Mrozach oraz jego upublicznieniem w mediach wywołałem zgorszenie wiernych, za co ich przepraszam i proszę o wybaczenie."
"- Uprawienie sportu, czy to będzie jazda na nartach, pływanie, czy kulturystyka, nie jest oczywiście w żaden sposób zabronione, jeśli nie koliduje z pracą duszpasterską. Ale czym innym jest uprawianie sportu, a czym innym udzielanie wywiadów i robienie z tego show"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.