Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~ niezalogowany
21 stycznia 2014r. o 17:12
bercik117 napisał(a):
~ napisał(a): tylko wroclaw :) u nas nie ma specjalistow,i szkoda kasy !!

Potwierdzam tylko wrocław
Ale przecież do nas przyjeżdżają specjaliści z Wrocławia,to po co tam jeździć. A jeśli już to obojętnie do kogo,byleby do Wrocławia? Hihi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aparat niezalogowany
22 stycznia 2014r. o 6:38
We Wrocławiu mogę polecić doktora Smołkę placówka nazywa się Ortobajt na ulicy Pomorskiej. Kilka lat temu korygował zgryz u mnie. Leczenie zgodnie z planem 2 lata - efekt idealny. Trzy lata temu zakładał aparat u syna koszt bez zmian, rozbija na raty 2 lata noszenia i wszystkie zęby na swoim miejscu. U doktora w gabinecie spotkałam osoby z Bolesławca.
~malamii niezalogowany
22 stycznia 2014r. o 20:04
Tak, za usuniecie jednej ósemki zaplacilam 550 zl ale jeszcze robilam zdjecie na miejscu. Dzisiaj jestem po usunieciu drugiej
~lukas niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 16:37
Z uwagi na to, że wątek Wrocławia przewija się dość często na tym forum, chciałbym coś dodać od siebie.

Otóż....tym wszystkim tak bardzo zafascynowanym jeżdżeniem do Wrocławia celem leczenia ortodontycznego mogę powiedzieć tylko jedno........głupota totalna !! Ja rozumiem, że trzeba się pochwalić sąsiadce, że się jedzie do Wrocka na zakupy, ale wydawać kupę kasy tylko po to żeby obnosić się, że mam aparat założony we Wrocławiu to już ciężko mi pojąć. Nie wiem czy ci wszyscy leczący się we Wrocławiu zdają sobie sprawę, że lekarze z Wro od dawna są dostępni w Bolesławcu. Dla tych niedoinformowanych poniżej krótka lista:

1. Dr Ćwiklińska - świetny specjalista z Wrocławia, obecnie własna praktyka na ul.Gdańskiej (www.ortodoncja-boleslawiec.pl), wcześniej przyjeżdżała do stomadentu. Jak się ostatnio dowiadywałem dla swojej córki to Dr jest na miejscu 3 razy w tygodniu więc często. Dr Ćwiklińska jest najlepszym przykładem, że po pierwsze nie trzeba jeździć specjalnie do Wrocławia w poszukiwaniu jakości, a po drugie - dla fanów niekontrolowanego wydawania pieniędzy - że nie trzeba chodzić i dawać się obdzierać z kasy np. do Ośków żeby mieć proste zęby (nic nie ujmując Dr Ośko, która z tego co słyszałem jest również dobrym ortodontą.......no ale te ceny !! )

2. Dr Lew-Kowalska - świetny specjalista z Wrocławia przyjeżdża bodajże od 2 lat do Ortodentico (www.ortodentico.pl) i tam jest raz w tygodniu, więc jak coś się wam stanie to przynajmniej lekarz jest na miejscu. Jak wynika z opinii na tym forum lekarz godny polecenia.

I jeszcze jako ciekawostka.....bo inaczej tego nie można nazwać
3. Dr Downarowicz - po odejściu Dr Ćwiklińskiej ze stomadentu jest to najnowszy nabytek tej przychodni. Niestety o ile Dr Ćwiklińska przyjmowała w stomadencie 2-3 razy w tygodniu, to Dr Downarowicz przyjmuje....uwaga !! !! ....AŻ raz w miesiącu :| :| czyli to tak jakby tego lekarza nie było w ogóle :) Oznacza to chociażby, że jak wam strzeli drut w aparacie i ugrzęźnie w dziąśle to nikt was nie przyjmie na miejscu przez miesiąc, no chyba że udacie się do Wrocławia do Dr, ale to też pytanie czy was raczy przyjąć na cito :D Także w stomadencie u Dr Downarowicz leczenie na własne ryzyko i z potencjalnymi przygodami.

Jeżeli pominąłem jakiegoś lekarza z Wrocławia to prośba o uzupełnienie mojego posta, bo nie było to celowe. Pozdrawiam i życzę owocnego leczenia........na miejscu ;)
~tytuł dr niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 17:01
tak, tak................tylko tytuł dr posiada tylko pani Downarowicz .
~gosc niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 21:55
No tak tyle ze tytul dr oznacza czesto ze lekarz ma pojecie wylacznie o teorii czyt. jest pracownikiem naukowym na klinikach. Raczej to praktyka czyni mistrza i powinnismy oceniac po wynikach nie po tytulach.
~Saphire niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 15:27
Chcę założyć aparat ortodontyczny...

Jaki gabinet, jakiego lekarza w Bolesławcu polecacie?

Jeśli też zakładaliście niedawno aparat- napiszcie poniżej jaki rodzaj aparatu, kto wam zakładał, jaka cena i czy polecacie tego właście ortodontę?

Może łatwiej mi będzie się zdecydować ;)

Pozdrawiam ;)
~Lynn niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 20:52
Polecam dr Lew... w czerwcu założyłam aparat estetyczny, jestem bardzo zadowolona i z aparatu i z efektu i z wyboru ortodontki :) uparcie radzi sobie z moimi zębami i są tego efekty.... ja też wcześniej długo się naczytałam komentarzy itd... jeździć do Wrocka - bez sensu, co chwilę wolne z pracy brać - szkoda dni urlopowych i kasy na ciągle dojazdy... polecam dr Lew - zna się na tym co robi!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.