Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 14:35
blawia napisał(a): U dr Lew w marcu płaciłam 50 zł a u dr Nowak podobno jest za darmo.

u apni maczki na gdanskiej albo kopernika 1500 gora bardzo fajna babka synowi zakladalam i co wizyta to 100 zl

Zmoderowano 20.12.2013 godz.22:18 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kiwi niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 1:34
Też zakładałam aparat u dr. Mączki i sobie chwale tego lekarza.
~Olga niezalogowany
20 grudnia 2013r. o 13:59
Co sądzicie o dr Ośko i dr Nowak?
Jak koszty i rezultaty leczenia? Zależy mi na założeniu aparatu.
Proszę o szybką odpowiedź, pilne :(
~~~ niezalogowany
20 grudnia 2013r. o 20:43
u dr Ośko bardzo drogo
~ niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 0:39
tylko wroclaw :) u nas nie ma specjalistow,i szkoda kasy !!
~ niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 0:40
tylko wroclaw :) u nas nie ma specjalistow,i szkoda kasy !!
~malamii niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 19:25
Witam. Ja mam zakładany aparat stały u Pani Moniki Ośko i jestem BARDZO zadowolona. Szukałam bardzo dlugo dobrego dentysty i lepiej trafic nie moglam, na prawde. Mam założona tylko gore jak na razie bo na dole czekaja mnie dwie usuwane ósemki, dzisiaj jestem po pierwszym zabiegu, owszem jestem zpuchnieta, boli, pluje krwia. Ten zabieg robił mi Marcin Osko bo to on jest chirurgiem dentystycznym i zajmuje sie takimi wlasnie rzeczami. Obsługa jest tam po prostu niesamowita, wszystkie Panie sa bardzo mile Pan doktor Marcin Ośko także jest przesympatyczny. Gdy wyrywal mi ta ósemke po kolei mówił co robi, pytal sie czy boli i robil co chwilke przerwy. Owszem duzo trzeba tam płacic bo za jednego zeba zaplacilam 550 zl ale za taka profesjonalna obsluge to warto! Od pewnego czasu nie boje się wgl dentysty bo wiem, .że jestem w bardzo dobrych rekach. :)
~ niezalogowany
19 stycznia 2014r. o 21:04
Czy znajdę w miarę dobrego ortodontę w Bolesłąwcu na NFZ? Potrzebuję porady,bo leczenie i tak zapewne jest możliwe jedynie prywatnie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.