Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~`\` niezalogowany
16 listopada 2017r. o 8:18
~~ napisał(a):
~~3c napisał(a): A ci znowu? Obsesja

Brawo VETO tak trzymać jak można było sprzedać budynek 600 m2 i hektarową piękną działkę z widokiem na Kwisę za 132 tys .
to czemu nie kupiłeś? i mogłeś podziwiać kwise do dziś i nie tylko.Ja w tej szkole zdobyłem zawód murarza w czasie lekcji matematyki w latach 60 tych i nie tylko ja,kilko kolegów też.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 9:08
~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?

"Który skrzywdziłeś człowieka prostego / śmiechem nad krzywdą jego wybuchając / Nie bądź bezpieczny poeta pamięta "

/Czesław Miłosz/
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 9:12
~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?

No właśnie , burmistrz nie powinien latać po prokuraturach tylko prowadzić dialog z wyborcami. Wolał jednak prokuraturę i sądy w tym chyba czuje się pewniejszy. Szkoda...
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 9:45
~~`` napisał(a):
~~ napisał(a):
~~3c napisał(a): A ci znowu? Obsesja

Brawo VETO tak trzymać jak można było sprzedać budynek 600 m2 i hektarową piękną działkę z widokiem na Kwisę za 132 tys .
to czemu nie kupiłeś? i mogłeś podziwiać kwise do dziś i nie tylko.Ja w tej szkole zdobyłem zawód murarza w czasie lekcji matematyki w latach 60 tych i nie tylko ja,kilko kolegów też.

Przecież były chętne które proponowały 260 tys zł a nie 132 ,więc murarzu zastanów się co piszesz ,po drugie jaka była deklaracja burmistrza ,sprzedam szkołę i za te pieniądze wybuduje mieszkańcom Parzyc ŚWIETLICĘ faktycznie piękna ta świetlica tylko trochę za mała ,bo jej nie widać.
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 9:58

Faktycznie koń by się uśmiał, burmistrz i ostoja spokoju a czy słyszałeś o czymś takim ,że jeden policjant z komendy został zadysponowany do śledzenia wpisów na Bolec Info i na bieżąco zgłaszać niewygodne wpisy .????
~~do 3C niezalogowany
16 listopada 2017r. o 10:18
~~3c napisał(a): A ktora wypowiedz, ta ze pisałem kto z nazwiska z gminy jest w zarządzie powiatu?
Czy ta ze moim zdaniem zamiast latać po prokuraturach zajmijcie się czymś konstruktywnym?

To kogoś upodło?

Cofnij się do swoich haniebnych wpisów i nie udawaj niewiniątka ,najpierw napisałeś ,że na dworcu PKS panują ciemności i tym problemem powinien zająć się radny(członek zarządu) ,ktoś napisał a ,,który to radny powinien zapalać te światła " żebyś podał nazwisko tego radnego i dokonałeś tego chamskiego wpisu podając imię i nazwisko .Przypomnę ci ,że szefem Rady Nadzorczej spółki PKS jest przyjaciel burmistrza pan Jacek Ruchała.
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 10:51
~~ napisał(a):

Faktycznie koń by się uśmiał, burmistrz i ostoja spokoju a czy słyszałeś o czymś takim ,że jeden policjant z komendy został zadysponowany do śledzenia wpisów na Bolec Info i na bieżąco zgłaszać niewygodne wpisy .????

Jesteś pewny? bo to poważne oskarżenia i mogą je chyba ścigać z urzędu. Nie chciał bym być w twojej skórze jak to nie będzie prawda
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 11:00
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Jesteś pewny? bo to poważne oskarżenia i mogą je chyba ścigać z urzędu. Nie chciał bym być w twojej skórze jak to nie będzie prawda

Widzisz ,że to jest w formie zapytania .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia