~~ napisał(a):to czemu nie kupiłeś? i mogłeś podziwiać kwise do dziś i nie tylko.Ja w tej szkole zdobyłem zawód murarza w czasie lekcji matematyki w latach 60 tych i nie tylko ja,kilko kolegów też.~~3c napisał(a): A ci znowu? Obsesja
Brawo VETO tak trzymać jak można było sprzedać budynek 600 m2 i hektarową piękną działkę z widokiem na Kwisę za 132 tys .
~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?
~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?
~~`` napisał(a):~~ napisał(a):to czemu nie kupiłeś? i mogłeś podziwiać kwise do dziś i nie tylko.Ja w tej szkole zdobyłem zawód murarza w czasie lekcji matematyki w latach 60 tych i nie tylko ja,kilko kolegów też.~~3c napisał(a): A ci znowu? Obsesja
Brawo VETO tak trzymać jak można było sprzedać budynek 600 m2 i hektarową piękną działkę z widokiem na Kwisę za 132 tys .
~~3c napisał(a): A ktora wypowiedz, ta ze pisałem kto z nazwiska z gminy jest w zarządzie powiatu?
Czy ta ze moim zdaniem zamiast latać po prokuraturach zajmijcie się czymś konstruktywnym?
To kogoś upodło?
~~ napisał(a):~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?
Faktycznie koń by się uśmiał, burmistrz i ostoja spokoju a czy słyszałeś o czymś takim ,że jeden policjant z komendy został zadysponowany do śledzenia wpisów na Bolec Info i na bieżąco zgłaszać niewygodne wpisy .????
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?
Faktycznie koń by się uśmiał, burmistrz i ostoja spokoju a czy słyszałeś o czymś takim ,że jeden policjant z komendy został zadysponowany do śledzenia wpisów na Bolec Info i na bieżąco zgłaszać niewygodne wpisy .????
Jesteś pewny? bo to poważne oskarżenia i mogą je chyba ścigać z urzędu. Nie chciał bym być w twojej skórze jak to nie będzie prawda