Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 11:13
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?

Faktycznie koń by się uśmiał, burmistrz i ostoja spokoju a czy słyszałeś o czymś takim ,że jeden policjant z komendy został zadysponowany do śledzenia wpisów na Bolec Info i na bieżąco zgłaszać niewygodne wpisy .????

Jesteś pewny? bo to poważne oskarżenia i mogą je chyba ścigać z urzędu. Nie chciał bym być w twojej skórze jak to nie będzie prawda

A niby kto miał by to ścigać, komenda z Koluszek Dolnych przecież tu nie pisze jaki to burmistrz i jaka komenda .Straszyć to możecie wilka lasem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~prawda boli niezalogowany
16 listopada 2017r. o 11:41
Zadzwonił do mnie pracownik z pewnego urzędu i powiedział, że ich przełożony ma obsesję na temat wpisów internetowych, zrobił zebranie załogi i powiedział ,że nie podaruje nikomu kto dokona wpisu dotyczącego jego osoby w złym świetle.
~~A to kulson niezalogowany
16 listopada 2017r. o 13:27
~~prawda boli napisał(a): Zadzwonił do mnie pracownik z pewnego urzędu i powiedział, że ich przełożony ma obsesję na temat wpisów internetowych, zrobił zebranie załogi i powiedział ,że nie podaruje nikomu kto dokona wpisu dotyczącego jego osoby w złym świetle.

To nie pozostaje Wam nic jak sławić burmistrza Nowogrodu.
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 14:20
~~ napisał(a):
~~bbb napisał(a): To tylo pokazuje, iz pan Burmistrz jest ostoją spokoju i wyważenia co widać na codzień. Czy ktoś chciałby mieć sąsiada co lata po prokuraturach aby ktoś miał klopot?

Faktycznie koń by się uśmiał, burmistrz i ostoja spokoju a czy słyszałeś o czymś takim ,że jeden policjant z komendy został zadysponowany do śledzenia wpisów na Bolec Info i na bieżąco zgłaszać niewygodne wpisy .????

Zgłosiłem, zobaczymy co z tego będzie :P
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 15:11
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Której Komendy Policji ? w Bolesławcu , we Lwówku ,czy Lubaniu ? bo w Nowogrodźcu mamy Komisariat Policji . Może ktoś sprecyzować ?
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 15:13
~~ napisał(a):

No właśnie , burmistrz nie powinien latać po prokuraturach tylko prowadzić dialog z wyborcami. Wolał jednak prokuraturę i sądy w tym chyba czuje się pewniejszy. Szkoda...
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 16:03
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Wiem, że się zgłosiłeś na wariatkowo,bo tam twoje miejsce:P
~~ niezalogowany
16 listopada 2017r. o 17:01
Ja mam pytanie. Czy to normalne ,że w 21 wieku w naszej gminie ludzie nie mają dróg ? czy to naturalne ,że jest Ustawa o sortowaniu śmieci a nie ma gdzie je wyrzucać ?( kup telewizor czy lodówkę) i pozbądź się styropianu? inwestycje nie do[prowadzane do końca co podraża koszty ich eksploatacji ? Nikt nie dba o interesy gminy ,opłaty coraz droższe a burmistrz wozi się po Bałkanach Ukrainach i prokuraturach , bo ciągle walczy o honor . A może by tak wziął się do roboty i nikt by nie narzekał ? i ludzie wiedzieli by za co mu płacom ?
Doktorat- temat : jak zarobić i się nie narobić ? Ile nas kosztuje nasz burmistrz ?

To też do prokuratury ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza