Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Apelują o wstrzymanie egzekucji
~~gargamel niezalogowany
17 listopada 2017r. o 20:34
Sprawa powinna być zawieszona do czasu wyjasnień i dyskusji na Radzie Miejskiej, a w razie potrzeby nawet dłużej. Jak klamka na licytacji zapadnie i ktoś capnie grunt to pozamiatane.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~fifi niezalogowany
17 listopada 2017r. o 20:59
~~lol napisał(a):
~~Tylutki napisał(a): Małkowski a gdzie ty byłeś jako wiceprezydent miasta jak Rada Miasta przesłuchiwała właścicieli Spectrum? Wtedy miałeś na to wpływ. Trzeba było nie blokować inwestorów. TERAZ przed wyborami wielki obrońca uciśnionych. Niedobrze mi się robi.

Warto przlśedzić kalendarz zanim się coś napisze. A za stwierdzenie, że blokował inwestorów myślę, że bedziesz miał okazje osobiscie poznać pana Małkowskiego - w sądzie. Pewnie zdziwienia nie będzie kim jesteś, ale wstyd owszem. Zabezpieczamy IP .

Panie Maćku,trochę pokory. Nie pełnił Pan funkcji wiceprezydenta miasta w kadencji 2006-2010? "– w latach 2007 – 2010r. Zastępca Prezydenta Miasta Bolesławiec"-http://maciejmalkowski.pl/biografia/ - to z Pana strony internetowej. Bierze Pan również na swoje barki odpowiedzialność za działania miasta w tym zakresie. Przypomnieć protokoły z sesji i komisji w tym czasie? Można je jeszcze odnaleźć.
Bolesławiec to ciekawe miasto. Ci którzy współrządzili nie pamiętają za co odpowiadają a ci którzy byli w rzeczywistej opozycji nabrali wody w usta.
~~kolega niezalogowany
17 listopada 2017r. o 21:11
~~fifi napisał(a):
~~lol napisał(a):
~~Tylutki napisał(a): Małkowski a gdzie ty byłeś jako wiceprezydent miasta jak Rada Miasta przesłuchiwała właścicieli Spectrum? Wtedy miałeś na to wpływ. Trzeba było nie blokować inwestorów. TERAZ przed wyborami wielki obrońca uciśnionych. Niedobrze mi się robi.

Warto przlśedzić kalendarz zanim się coś napisze. A za stwierdzenie, że blokował inwestorów myślę, że bedziesz miał okazje osobiscie poznać pana Małkowskiego - w sądzie. Pewnie zdziwienia nie będzie kim jesteś, ale wstyd owszem. Zabezpieczamy IP .

Panie Maćku,trochę pokory. Nie pełnił Pan funkcji wiceprezydenta miasta w kadencji 2006-2010? "– w latach 2007 – 2010r. Zastępca Prezydenta Miasta Bolesławiec"-http://maciejmalkowski.pl/biografia/ - to z Pana strony internetowej. Bierze Pan również na swoje barki odpowiedzialność za działania miasta w tym zakresie. Przypomnieć protokoły z sesji i komisji w tym czasie? Można je jeszcze odnaleźć.
Bolesławiec to ciekawe miasto. Ci którzy współrządzili nie pamiętają za co odpowiadają a ci którzy byli w rzeczywistej opozycji nabrali wody w usta.

O, Tobie też spieszno do do sądu...
Małkowski został wiceprezydentem w lipcu 2007. A teraz czytaj i patrz na daty http://jeleniagora.naszemiasto.pl/archiwum/glosowanie-warte-fortune-boleslawieccy-radni-dokonali-cudu,1422418,art,t,id,tm.html

Wiem, że masz sr.aczkę, do ciebie też dojdziemy. Panowie, nie przejmowac się, tylko walić drugi cios.
~~ niezalogowany
17 listopada 2017r. o 21:16
już na jesień 2018 wybory już za rok niecały itd
~~elA niezalogowany
17 listopada 2017r. o 21:23
Za miasto odpowiada PREZYDENT MIASTA, zastępcy, jako wyżsi urzędnicy mają określony zakres czynności i odpowiedzialności. Nawet gdyby Maciej był wtedy wice to za zagospodarowanie przestrzenne by nie odpowiadał. Poza tym temat placu zaczął się dużo wcześniaj zanim objął on stanowisko.Z linku kolegi to jasno wynika. Ojjj będą pozwy będą, a Ci co walą w Macieja zapewne mają sporo za uszami. Już niedługo poznamy ich nazwiska i wszystko stanie się jasne kto i co napisał.
2900
#falco nieaktywny
17 listopada 2017r. o 21:30
~~lol napisał(a):

zawsze mnie bawią takie wpisy ...

''zabezpieczamy IP ''
''my'' czyli kto?
boisz się napisać kim jesteś ? czyim ''urzędasem ''?
i w jaki to sposób ''zabezpieczacie '' to IP?
takie pisanie to tylko próba zastraszenia ,nic więcej ...
to jest właśnie prawdziwe oblicze ''władzuni'' -zastraszyć ...
ale kiedy nadchodzi czas ''wyborów'' jesteście gotowi ''lizać dupska'' potencjalnemu wyborcy

dlatego was nie lubię i nie polubię ...''władzunio'' :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~... niezalogowany
17 listopada 2017r. o 21:34
Nie, to proste i uczciwe zasady, a nawet lojalne. Kto pomawia - odpowiada, a że ktoś grzecznie o tym informuje, to co w tym złego? "Pisz merytorycznie, pisz prawdę, ale nie pomawiaj." Kto tego nie rozumie będzie się wstydził i tyle.
2900
#falco nieaktywny
17 listopada 2017r. o 21:43
a rób co chcesz ...może masz rację ,może nie bo ktoś tam kolejny tez zamieścił jakiś wpis z chyba sprostowaniem lub czegoś wyjaśnieniem...
nie wiem ,nie otwierałem bo zarówno Mucha czy Małkowski niewiele mnie obchodzą ...powiem więcej -nic mnie nie obchodzą a dlaczego to zapewne już wiesz ...

:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza