Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Apelują o wstrzymanie egzekucji
~~bolo niezalogowany
17 listopada 2017r. o 16:53
~~realista napisał(a): Zaczęła się walka o koryto! Czym jeszcze zaskoczą Panowie M.? A może tak należy że zastanowić się co Panowie M. zrobili w ostatnich latach dla miasta? Czym mogą się pochwalić? Czy to tylko pęd do władzy obudził tych ludzi?

Pamiętaj rzeczywisto, że Panowie M&M zaczęli walkę o twoje koryto, żeby ci żaden przekrętas nic z niego nie wyjmował i zapamiętaj to sobie!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
17 listopada 2017r. o 17:02
Ja się na polityce nie znam ale na dodawaniu już tak,Miasto sprzedało przed laty działkę za 2 miliony ,następnie szczęśliwy nabywca nie grając w totolotka sprzedał ją za 15 milionów była by to wtedy rekordowa wygrana.Teraz ponownie wartość tej działki drastycznie spadła do kwoty 1,5 miliona .Mam pytanko jaka będzie znowu po przetargu wartość tej działki ,znowu 15 miliomów????????????
~~Księciunio niezalogowany
17 listopada 2017r. o 17:03
Panie Małkowski zajmij się Pan lepiej swoją działką...
~~ niezalogowany
17 listopada 2017r. o 17:14
pamiętam prawnika z Jeleniej Góry też doradzał w tej sprawie umarł po wybuchu afery w wieku 40 lat na zawał
~~Tylutki niezalogowany
17 listopada 2017r. o 17:54
Małkowski a gdzie ty byłeś jako wiceprezydent miasta jak Rada Miasta przesłuchiwała właścicieli Spectrum? Wtedy miałeś na to wpływ. Trzeba było nie blokować inwestorów. TERAZ przed wyborami wielki obrońca uciśnionych. Niedobrze mi się robi.
~~Krzysztof Jeżyna ze Szczecina niezalogowany
17 listopada 2017r. o 17:59
To mnie się podoba, najpierw atomówka, a potem dobijanie układu i wyciąganie jednego za drugim! Brawo
Mam jedną refleksję, którą być może warto panom podsunąć, ale jak widzę temat mają ogarnięty więc pewnie to analizowali: Mianowicie: Jak miasto dochodziło i czy dochowano staranności w wyegzekwowaniu podatku gruntowego oraz ile miasto by zarobiło z podatku od nieruchomości i podatku CiT na przestrzeni tych 10 lat.
~~marian stefan niezalogowany
17 listopada 2017r. o 18:00
Każdy porządny gospodarz miasta, zadbałby o solidną zabudowę w/w działki,wizytówki miasta, na wlocie do Grodu nad Bobrem .Niestety obecny "15 letni gospodarz" już w pierwszych dniach swojej presytentury szybko unieważnił przetargi publiczne na zabudowę placu kilkunastoma kamienicami i parł usilnie do sprzedaży całości jednemu ...inwestorowi.... Co uczynił. Brawo. Resztę znacie i czujecie,że pachnie.
~~lol niezalogowany
17 listopada 2017r. o 18:02
~~Tylutki napisał(a): Małkowski a gdzie ty byłeś jako wiceprezydent miasta jak Rada Miasta przesłuchiwała właścicieli Spectrum? Wtedy miałeś na to wpływ. Trzeba było nie blokować inwestorów. TERAZ przed wyborami wielki obrońca uciśnionych. Niedobrze mi się robi.

Warto przlśedzić kalendarz zanim się coś napisze. A za stwierdzenie, że blokował inwestorów myślę, że bedziesz miał okazje osobiscie poznać pana Małkowskiego - w sądzie. Pewnie zdziwienia nie będzie kim jesteś, ale wstyd owszem. Zabezpieczamy IP .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.