~~ napisał(a):~~iwo napisał(a): A Kopernik był na księżycu :)
Paiętaj chłoptasiu... nie aden tablet a mądrość życiowa. Jak dojrzejesz to zroumiesz co jest w życiu wazne i co jest ważne dla kraju.
mądrość życiowa ? mądrością nazywasz wrogość do wszystkich i wszystkiego ? szukanie układów, zdrad gdzie tylko się da ?
oj iwo iwo...jak mały kazio :)
chłoptasiem to jesteś ty - ja swoje przeżyłem. mojego ojca wyciągały zorganizowane grupy urzędów państwowych z domu po nocy, to nie ty pajacu musiałeś na to patrzeć.
nie ty chowałeś się pod łóżko jak tylko usłyszałeś stukanie do drzwi więc NIENAWIDZĘ wszelkiego rodzaju aparatu opresji a taki ten dzięcioł funduje.
więc spadaj na drzewo buraku.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~iwo napisał(a): A Kopernik był na księżycu :)
Paiętaj chłoptasiu... nie aden tablet a mądrość życiowa. Jak dojrzejesz to zroumiesz co jest w życiu wazne i co jest ważne dla kraju.
mądrość życiowa ? mądrością nazywasz wrogość do wszystkich i wszystkiego ? szukanie układów, zdrad gdzie tylko się da ?
chłoptasiem to jesteś ty - ja swoje przeżyłem. mojego ojca wyciągały zorganizowane grupy urzędów państwowych z domu po nocy, to nie ty pajacu musiałeś na to patrzeć.
nie ty chowałeś się pod łóżko jak tylko usłyszałeś stukanie do drzwi więc NIENAWIDZĘ wszelkiego rodzaju aparatu opresji a taki ten dzięcioł funduje.
Jakie to grupy? CBA?
~~olo napisał(a):~~ napisał(a):~~iwo napisał(a): A Kopernik był na księżycu :)
Widać, żeś karmiony jadem z TVN. Szkoda pisać. Może kiedyś zrozumiesz kto jest kim. Aktualnie toczy się wojna czy Polska będzie suwerenna, czy jednym z kantonów Eurosojuza który mówi nam co dobre a co złe swoich błędów nie widząc. Ciesz się, że masz takie rządy bo miałbyś to samo co na ulicach Paryża, Monachium, Berlina, Brukseli itp...
~~ napisał(a): Zero kontroli nad tym towarzystwem pokazuje ogrom patoli w tym środowisku,a skoro doją naszą kasę muszą być rozliczani...czego tu bronić.Kwestia leży w tym że zmiany chce wprowadzać według protestujących nie ta firma co potrzeba.Zmiany wprowadzające regulacje od lat działające w większości krajów starej unii u nas budzą jakieś szaleństwo i proszę się nie powoływać na tą konstytucję pisaną przez towarzyszy po okrągło stołowych.Powinniśmy wybierać tych ludzi w wyborach powszechnych z możliwością ich odwołania i tyle,w tedy dany dyrektor pilnowałby trzódki i instytucji .Rozumiem obawy ,ale nie rozumiem brak obaw przed tym co się wyprawia w tym środowisku od 30 lat.Te same protesty,krzyki z lekarzami rezydentami,ale już brak ich przy młodych asesorach....dlaczego?,właśnie dlatego że godziłoby to w interes jednych,a nie drugich,a przecież powinno się protestować,krzyczeć by wywalczyć coś dla siebie ,dla społeczeństwa,a nie dla szczelnie zamkniętych grup i tu się naród pogubił ,mają tylko w głowie nazwę partii tej czy innej zapominając że te towarzystwa od partii po sędziów lekarzy są dla nas ,a nie my dla nich .....PS..Kto ma dyżur posprzątania zniczy z przed sądu.
~~formuła $ napisał(a): widać PO aresztowaniach w Małopolsce,że ci obrońcy "sądów " to tak naprawdę obrońcy totalitaryzmu.