~~ napisał(a):falco napisał(a): dlaczego za dwa lata?
możesz przecież na mnie donieść nawet jutro a jak się postarasz to i dzisiaj ...
oficer dyżurny cię wysłucha ...hahaha
o cholera !!!!...będę ''politycznym '' hahahaha
za przekonania ...hahahaha
KOREA!!!!!!!!!
:]
od donoszenia to jest Ryś i Grześ . pajacu. Twoi mentorzy
falco napisał(a):~~Rednex napisał(a):falco napisał(a): przyznam że nie wiem o co chodzi z tym Wąsowskim :)
Taka metafora sytuacji - nikt nic nie wie a jedni drugich oskarżają o zawłaszczanie jakichś idei, stanowisk czy co tam chcą. Cytat z Klossa
aha ..coś kumam ...hrabia Wąsowski ?polowanie ?...chyba tak ...
~~Rednex napisał(a): Nie rozumiem tych ludzi. Za dwa lata prężna Platforma odbierze władze i wszystkich uratuje . Cierpliwości.
~~iwo napisał(a): A Kopernik był na księżycu :)
Paiętaj chłoptasiu... nie aden tablet a mądrość życiowa. Jak dojrzejesz to zroumiesz co jest w życiu wazne i co jest ważne dla kraju.
~~ napisał(a):~~iwo napisał(a): A Kopernik był na księżycu :)
Paiętaj chłoptasiu... nie aden tablet a mądrość życiowa. Jak dojrzejesz to zroumiesz co jest w życiu wazne i co jest ważne dla kraju.
mądrość życiowa ? mądrością nazywasz wrogość do wszystkich i wszystkiego ? szukanie układów, zdrad gdzie tylko się da ?
oj iwo iwo...jak mały kazio :)
chłoptasiem to jesteś ty - ja swoje przeżyłem. mojego ojca wyciągały zorganizowane grupy urzędów państwowych z domu po nocy, to nie ty pajacu musiałeś na to patrzeć.
nie ty chowałeś się pod łóżko jak tylko usłyszałeś stukanie do drzwi więc NIENAWIDZĘ wszelkiego rodzaju aparatu opresji a taki ten dzięcioł funduje.
więc spadaj na drzewo buraku.