Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie dla pedałów
~~. niezalogowany
4 grudnia 2017r. o 15:35
dobrze ci powiedział, krec ać pedałów i ich chorobę psychiczną.

PS. a z ciebie to niezły gagatek, taką prowokacje odwalić to nie jeden, by nie wymyślił. Myślę, że tvn już łypie na ciebie okiem.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cholesterol niezalogowany
4 grudnia 2017r. o 15:48
Kiedy „istotne” zrobiły taką prowokację z basenem Orka w Bolesławcu to pisał pan Benek że to żenujące. A teraz proszę po dwóch latach sam robi takie prowokacje i opisuje. Hipokryzja? Nie, typowo benkowe zachowanie.
29
Bernard
4 grudnia 2017r. o 15:59
~~Cholesterol napisał(a): Kiedy „istotne” zrobiły taką prowokację z basenem Orka w Bolesławcu to pisał pan Benek że to żenujące. A teraz proszę po dwóch latach sam robi takie prowokacje i opisuje. Hipokryzja? Nie, typowo benkowe zachowanie.

Odpiszę ci tak samo jak na Bobrzanach:
Kliknij, przeczytaj i znajdź różnice:
http://bobrzanie.pl/2014/02/16/gejowski-pocalunek-na-orce-czyli-istotna-wtopa/

Dopisane 04.12.2017r. o godz. 15:59:

~~. napisał(a): dobrze ci powiedział, krec ać pedałów i ich chorobę psychiczną.

PS. a z ciebie to niezły gagatek, taką prowokacje odwalić to nie jeden, by nie wymyślił. Myślę, że tvn już łypie na ciebie okiem.

Aleś ty głupi : )

bobrzanie.pl
~~alter niezalogowany
4 grudnia 2017r. o 16:17
Panie Benku roznica taka ze gdy pan sam robi prowokacje i jeszcze na niej zarabia z wyswietlen to oczywiscie jest to szlachetne a jak inni robia to pan sie czepia. HIPOKRYZJA panie Benku! Pana hipokryzja jest znana w miescie i ludziom niedobrze sie robi jak pan poucza innych.
~~& niezalogowany
4 grudnia 2017r. o 16:19
Też nie lubię wszelkiej maści naganiaczy, ale do rozmówcy Bernarda od razu poczułem sympatię, zapewne jakiś w pożo gość.
~~POLA niezalogowany
4 grudnia 2017r. o 17:01
Dziennikarz napisal,o prowokacji a tu obelgi ,Ludzie sluchajcie czy w naszym miescie nie mozna troche kulturalnie sie odzywac i pisac?Wstyd ,Urodzilam sie tutaj i zyje troche latek ale wierzcie mi teraz cos ludziom w glowach sie wywrocilo,Albo piszcie na temat ale nie obrazajcie,Czytajcie ciekawsze strono skoro was to nie interesuje,A tych z tymi garami ,koldrami to tak gonic,To naciagacze sa,Po czekamy kiedy oszukaja tych piszacych ,Ale bedzie wtedy wrzask,Wiec milego wieczoru ,
~~czytelnik niezalogowany
4 grudnia 2017r. o 17:15
Znaj jedną Krystynę .... Pawłowicz.

Dziewczyna do wzięcia.
29
Bernard
4 grudnia 2017r. o 17:18
~~alter napisał(a): Panie Benku roznica taka ze gdy pan sam robi prowokacje i jeszcze na niej zarabia z wyswietlen to oczywiscie jest to szlachetne a jak inni robia to pan sie czepia. HIPOKRYZJA panie Benku! Pana hipokryzja jest znana w miescie i ludziom niedobrze sie robi jak pan poucza innych.

Nie wiem czy to ty alter czy jakieś twoje alter ego, ale przeczytaj oba teksty, jak nie widzisz różnicy to ja nic na to nie poradzę : )

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!