~~aaaa napisał(a): Dostałam wiadomość na moją pocztę ,od jakichś naciągaczy z Onet PL o cudownych tabletkach za pomocą których zwiększy mi się penis o 7,5 cm w ciągu miesiąca.To za 3 miesiące będę miała większe przyrodzenie od niektórych chłopów.
~~juhas napisał(a):~~aaaa napisał(a): Dostałam wiadomość na moją pocztę ,od jakichś naciągaczy z Onet PL o cudownych tabletkach za pomocą których zwiększy mi się penis o 7,5 cm w ciągu miesiąca.To za 3 miesiące będę miała większe przyrodzenie od niektórych chłopów.
Mi dorównasz po 4 miesiącach .
~~do juhasa napisał(a):~~juhas napisał(a):~~aaaa napisał(a): Dostałam wiadomość na moją pocztę ,od jakichś naciągaczy z Onet PL o cudownych tabletkach za pomocą których zwiększy mi się penis o 7,5 cm w ciągu miesiąca.To za 3 miesiące będę miała większe przyrodzenie od niektórych chłopów.
to jest 7,5 cm a nie jak u ciebie 4x 7,5 milimetra.
~~juhas napisał(a):~~do juhasa napisał(a):~~juhas napisał(a):~~aaaa napisał(a): Dostałam wiadomość na moją pocztę ,od jakichś naciągaczy z Onet PL o cudownych tabletkach za pomocą których zwiększy mi się penis o 7,5 cm w ciągu miesiąca.To za 3 miesiące będę miała większe przyrodzenie od niektórych chłopów.
to jest 7,5 cm a nie jak u ciebie 4x 7,5 milimetra.
Oj zazdrośniku ,zamiast kpić zastosuj w/w tabletki .