Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Janusze parkowania są w Bolesławcu
~~Ja niezalogowany
10 grudnia 2017r. o 20:04
Glupi artykul...pokazcie zdjecia z momentu parkowania...ma pewno bohatyrowie zaparkowali jak mogli,s wy wrzucacie zdjecia jak sasiedzi juz odjrchali...glupi portal..i nie,noe jrstem wlascicielem ktoregokolwiek...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
10 grudnia 2017r. o 20:04
Glupi artykul...pokazcie zdjecia z momentu parkowania...ma pewno bohatyrowie zaparkowali jak mogli,s wy wrzucacie zdjecia jak sasiedzi juz odjrchali...glupi portal..i nie,noe jrstem wlascicielem ktoregokolwiek...
~~Ja niezalogowany
10 grudnia 2017r. o 20:05
Sorry za literowki, i za dublet...ale tak dziala ten portal na smartfonie...
~~ niezalogowany
10 grudnia 2017r. o 20:08
~~Ja napisał(a): Sorry za literowki, i za dublet...ale tak dziala ten portal na smartfonie...

To se kup kompiuter i będzie git !
14505
DP
10 grudnia 2017r. o 20:22
dlaczego Janusze? hmm?

9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
10 grudnia 2017r. o 20:36
~~Ja napisał(a): Glupi artykul...pokazcie zdjecia z momentu parkowania...ma pewno bohatyrowie zaparkowali jak mogli,s wy wrzucacie zdjecia jak sasiedzi juz odjrchali...glupi portal..i nie,noe jrstem wlascicielem ktoregokolwiek...

To według Ciebie anonimie te zdjęcia nie są prawdziwe?
~~ niezalogowany
10 grudnia 2017r. o 20:42
DP napisał(a): dlaczego Janusze? hmm?

Bo Janusze tacy są? Malo ogarnieci
~~Janusze_dziennikarstwa niezalogowany
10 grudnia 2017r. o 20:43
Kazimierz Marczewski napisał(a):
~~Ja napisał(a): Glupi artykul...pokazcie zdjecia z momentu parkowania...ma pewno bohatyrowie zaparkowali jak mogli,s wy wrzucacie zdjecia jak sasiedzi juz odjrchali...glupi portal..i nie,noe jrstem wlascicielem ktoregokolwiek...

To według Ciebie anonimie te zdjęcia nie są prawdziwe?

Brzydko ortograficznie napisane, ale ma rację. Raczej nie janusze parkowania, a janusze dziennikarstwa. Skąd wiecie jaka była sytuacja na parkingu przed zaparkowaniem?Przecież obok tych aut mogły stać inne auta, kóre wymusiły na nich takie, a nie inne parkowanie. Myślcie zanim poszukacie taniej sensacji oczerniając przy tym innych.

Dostawczak stoi na awaryjnych, cięzko zrozumieć kierowcę, który ma pracę do wykonania a nie może się zatrzymać gdzieś indziej,? Może ma coś ciężkiego do rozładowania i nie będzie spacerował kilaset metrów do sklepu z towarem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.