~~inwalida niezalogowany 10 grudnia 2017r. o 22:39
a co z parkingami dla inwalidów pod brico sa dwa miejsca ale zajente jedno przez jakiegos karka co hamburgera pałaszuje a drugie przez kobite co w szpilkach ma za daleko do wejscia moze ktos sie za to weżmie bo jak zwrociłem im uwge to jeszcze zgnoili mnie ze inwalida powinien buc w domu i leczyc odleżyny. a policja i straz miejska ma to w d... a pieniądze na niebieską farbe poszły
A weźcie na tym parkingu koło BOK-u postawcie obok siebie prawidłowo 2 auta. Drzwi nie można normalnie otworzyć. Ktoś ten parking projektował, wzorując się chyba na Daewoo Tico...
Nie ma standardu szerokości i stad te cyrki. W Polsce samochody mogą mieć 2,5m szerokości a miejsce postojowe ma mieć min 2,3 m. Pozostaje nam kierować sie jedynie wzajemnym szacunkiem do siebie i naszych aut. Na ile to mozliwe Dopisane 10.12.2017r. o godz. 23:57:
Ps. ... a jeszcze trzeba otworzyc/uchylić drzwi i chocby wysiąść na wydechu z pluc
~~Poirytowany niezalogowany 11 grudnia 2017r. o 0:58
Na Szczytnicy czarna fiesta to dopiero "grażyna parkowania".Tępa łycha staje zawsze nie na miejscach parkingowych,a są wolne.Przez takich trzeba się łamać kilka razy żeby zaparkować w liniach.Głupich nie sieją,rodzą się sami.
Okoliczności powodujących takie parkowanie jest wiele. Dlatego według mnie, nie powinno się tak pochopnie oceniać. Co do aut dostawczych niestety, czasem trzeba złamać zakaz. Oczywiście nie przeginać, ale często nie ma wyjścia.
Trochę luzu, zrozumienia i będzie lepiej. Nikomu nie potrzebne są takie akcje. To rodzi tylko niepotrzebną agresję. A ludzi parkujacych "po swojemu" nazywać Januszami, to zupełne przegięcie. Obrażacie ludzi tylko z powodu ich imienia. Tak nie zachowuje się profesjonalista.
To niech te sk...syny z zarządów robią szersze miejsca parkingowe! Raz zaparkowałem Golfem tam, gdzie kiedyś był sklep Cropp niedaleko Carrefoura. Ledwo się zmieścił, zaparkowałem idealnie na styk z liniami, a Golf nie jest szerokim samochodem... w USA mają parkingi szerokie, nawet w Niemczech są co prawda niewiele, ale szersze, trzeba pogonić debiki, co takie ciasne miejsca parkingowe projektują, przecież ludzie nie jeżdżą już maluchami jak to miało miejsce 20 lat temu, natomist artykuł to idiotyzm...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.