M21W2 napisał(a): Dziękuję za życzenia i wzajemnie . Ci co wiecie co to dobre wychowanie nie komentujcie wpisów zagubionych owieczek i baranków - wszak nie wiedzą co czynią .
falco napisał(a):Tak jest Panie falco .M21W2 napisał(a): Dziękuję za życzenia i wzajemnie . Ci co wiecie co to dobre wychowanie nie komentujcie wpisów zagubionych owieczek i baranków - wszak nie wiedzą co czynią .
hahahaha...
''wazelina'' potokiem płynie ...
''o takie polskę '' walczyłeś u boku Lecha ? :]
jeśli tak to dzisiaj jesteś współwinny ...
M21W2 napisał(a):Ty wiesz że stałem i walczyłem u boku Lecha , ja nie wiem gdzie ty stałeś , czyżbyś chciał dać mi do zrozumienia że po przeciwnej .falco napisał(a):Tak jest Panie falco .M21W2 napisał(a): Dziękuję za życzenia i wzajemnie . Ci co wiecie co to dobre wychowanie nie komentujcie wpisów zagubionych owieczek i baranków - wszak nie wiedzą co czynią .
hahahaha...
M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a):Ty wiesz że stałem i walczyłem u boku Lecha , ja nie wiem gdzie ty stałeś , czyżbyśfalco napisał(a):Tak jest Panie falco .M21W2 napisał(a): Dziękuję za życzenia i wzajemnie . Ci co wiecie co to dobre wychowanie nie komentujcie wpisów zagubionych owieczek i baranków - wszak nie wiedzą co czynią .
hahahaha...
chciał dać mi do zrozumienia że po przeciwnej .