falco napisał(a): i skończyłeś na forum bolec .info
zaje ...fajna ''kariera'' hahaha
~~ napisał(a):M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a):Ty wiesz że stałem i walczyłem u boku Lecha , ja nie wiem gdzie ty stałeś , czyżbyśfalco napisał(a):Tak jest Panie falco .M21W2 napisał(a): Dziękuję za życzenia i wzajemnie . Ci co wiecie co to dobre wychowanie nie komentujcie wpisów zagubionych owieczek i baranków - wszak nie wiedzą co czynią .
hahahaha...
''wazelina'' potokiem płynie ...
''o takie polskę '' walczyłeś u boku Lecha ? :]
jeśli tak to dzisiaj jesteś współwinny ...
chciał dać mi do zrozumienia że po przeciwnej .
Chory człowieczku masz wybujałe własne ego, ci co cię znają wiedzą kim naprawdę jesteś .[/c ]-Tobie też życzę Zdrowych Pogodnych i Radosnych Świąt . Miło by było jakbyś się przedstawił , strzelcu z za węgła i w plecy . P.S Bardzo zapraszam do dyskusji o mnie i o Tobie .
Dopisane 22.12.2017r. o godz. 17:56:M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):-Życzenia oczywiście od M21 dla Pana " Doktora ".M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a):Ty wiesz że stałem i walczyłem u boku Lecha , ja nie wiem gdzie ty stałeś , czyżbyśfalco napisał(a):Tak jest Panie falco .M21W2 napisał(a): Dziękuję za życzenia i wzajemnie . Ci co wiecie co to dobre wychowanie nie komentujcie wpisów zagubionych owieczek i baranków - wszak nie wiedzą co czynią .
hahahaha...
''wazelina'' potokiem płynie ...
''o takie polskę '' walczyłeś u boku Lecha ? :]
jeśli tak to dzisiaj jesteś współwinny ...
chciał dać mi do zrozumienia że po przeciwnej .
Chory człowieczku masz wybujałe własne ego, ci co cię znają wiedzą kim naprawdę jesteś .[/c ]-Tobie też życzę Zdrowych Pogodnych i Radosnych Świąt . Miło by było jakbyś się przedstawił , strzelcu z za węgła i w plecy . P.S Bardzo zapraszam do dyskusji o mnie i o Tobie .
falco napisał(a): gdzie ja ''stałem '' ?
facet -bez przepustek pojechaliśmy z kumplami do Jeleniej na dziewuchy ...
znajome kelnerki wypuszczały nas tyłem ''Retro'' bo przodem wchodziła milicja i zomo ...
to była moja ''walka '' i cieszę się z tego bo dzięki temu
Zastosowana autokorekta
~~Jadwiga napisał(a): Niech Najświętsza Panienka czuwa nad Panem i całym Pis-em.Błogosławieństwa Bożego dla Jarosława i wszystkich dobrych ludzi.
Zastosowana autokorekta