falco napisał(a): nie do końca masz rację bo dzisiaj już nawet sądy wydając wyroki często podkreślają ze należy brać pod uwagę specyfikę ''języka internetowego ''
a każdy będący w bliskim kręgu jakiejkolwiek polityki lb partii jako osoba publiczna musi dopuszczać do siebie możliwość krytyki ...
jednak jedni nazywają to krytyką a krytykowany często określa to ''hejtem ''
często o antonim piszę ''dron'' lub ''polityczny oszołom ''
niesłusznie czy obraźliwie?
często o Romanie piszę ''car''
to ''hejt'' czy delikatna kpina z tego co robi ...a może tylko odniesienie się do dynasti Romanowów ...
dobre sława Szanowny "falco" - kogo poznaliśmy po tym co zrobił po trzech latach w naszym samorządzie - pewno radnych prezydenta jak oddawano do użytku jakąś ulicę, prezentowanego przewodniczącego Kowalskiego jak omawia co będzie na sesji.
pana Muchę już poznaliśmy, swoim działaniem zatrzymał nielegalne wysypisko za cmentarzem co go zorganizowało miejskie MZGK. uporządkował swoimi działaniami wykonanie postanowień NIK w sprawie likwidacji zakładu usług pogrzebowych ALFA, spowodował że prezydent wydał zarządzenie w którym jednoznacznie nie pobierane już są pieniądze za groby murowane w których pochowano więcej niż jedna osobę. rozpoczął razem z radnym Molakiem i Małkowskim działania ws prawie zwrotów nie zgodnie z prawem pobranych pieniędzy w tej sprawie.dzięki apelowi skierowanemu przez tych radnych do prezydenta mieszkańcy mogli się dowiedzieć co się dzieje w sprawie że tzw trójkąt bermudzki jeszcze długo nie zostanie zabudowany i jaka była w tym rola naszych władz, o należnościach ,które MZGK musiało zapłacić za nieprawidłowości już nie wspomnę. a facet jest sobie radnym aktywnym jak rtęć przygotowanym i skutecznym , no i zajmuje się jako wolontariusz od lat osobami z niepełnosprawnością intelektualną , to co- cza się za niego zabrać metodami niekonwencjonalnymi w białych rękawiczkach i z niewidzialną ręką. a może właśnie w takich sprawach internetowa społeczność powinna ludzi wspierać?!
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich !!
często tu piszą że jesteś powiązany z jakimś ''układem''
przeszkadza ci to?...tracisz coś ?
często i mnie tu obrażają ,wyzywaja na wyścigi ...
mam z tym latać po prokuraturach ?
mam o w ''de''
dzisiaj przyjemnie się czyta to co pisze Pan Mucha ale prawdziwość jego słów poznamy za jakiś czas ,poznamy po tym co będzie robił po ewentualnej wygranej ...
dzisiaj to dla mnie ''walka o elektorat''