Rejestr pedofilów upubliczniony! Sprawdź swoją okolicę!
~~zenon niezalogowany 3 stycznia 2018r. o 17:15
Dzięki rejestrowi dzisiejszego dnia rodzice bodajże w Wałbrzychu zidentyfikowali pedofila, którego pan dyrektor w pażdzierniku bez sprawdzania zatrudnił do pracy w domu kultury z dziećmi. I co Bernardzie? Dalej obstajesz przy swoim.? Prawda jest taka, że gdyby to był wniosek opozycji to wszystko byłoby cacy. Ale że ustawę wprowadził Ziobro to już be. Puknijcie sie obrońcy pedofilów w łepetyny. zenon
Darujemy im życie ale jego pozostałą cześć mają się chować jak szczury w kanałach. Chyba, że Bernard osobiście zresocjalizuje i weźmie na siebie odpowiedzialność... może nawet zatrudni?
A kiedy będzie rejestr złodziejów upubliczniony? I wszystkich innych przestępców? Dlaczego nie mogę sprawdzić, kto w Bolesławcu kradł i może mnie okraść teraz. Albo popełnił inne przestępstwo i może znowu je popełnić.
I wszystkie mandaty też w internecie powinny być upublicznione. Z podaniem informacji, czy zapłacony.
I wszystkich zalegających z alimentami też do internetu trzeba wrzucić. Żebym mogła sprawdzić czy mam się z facetem zadawać czy też nie, bo mnie zostawi z dzieckiem i nie będzie płacił.
Może Ziobro w końcu wszystkie rejestry upubliczni!
no jak tam ?
nadal nie dotarło do niektórych kto tak naprawdę jest obrońcą pedofili?
pytam bo nie wszystko jeszcze przeczytałem co to od rana ''spłodziliście '' :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.