Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rejestr pedofilów upubliczniony! Sprawdź swoją okolicę!

~~ niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 7:51
to jest kolejny zastępczy temat......
a co szykuje dla nas rząd?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tomasz niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 8:29
Bernard napisał(a):
~~Koder napisał(a): Wy macie coś z garami? to są pedofile? PEDOFILE? Kolesie gwałcący dzieci ? Dociera? Dzieciaki poniżej 15-go roku życia! Tacy ludzie muszą znać konsekwencje swoich działań i wiedzieć, że zostaną publicznie pokazani światu.

Macie dzieci? Co z wami? Jakbyś Bernardzie myślał, gdyby jakiś z tych zwyrodnialców zgwałcił Ci dziecko?

Meeega mnie zaskakujecie.

Ja rozważałbym wręcz karę śmierci za takie przestepstwa nie mówiąc o czymś tak błahym jak upublicznienie twarzy i nazwiska.

Kary to jedna rzecz, na pewno za takie przestępstwa są za niskie, ok.
Ale nie zmienia to faktu, że przestępca który odbył karę nie powinien być ponownie karany za ten sam czyn.

Ktoś popełnił przestępstwo odsiedział tyle na ile skazało go państwo (warto pamiętać o byłych ministrach sprawiedliwości o nazwiskach Kaczyński czy Ziobro zanim się coś o wysokości kar napisze) i np. wrócił do normalnego życia, stał się zwykłym obywatelem i nie łamie już prawa.

Teraz zostaje publicznie napiętnowany, bo pan minister chce sobie zrobić fame.

Dopisane 02.01.2018r. o godz. 11:15:
~~Panie Bernardzie? napisał(a): Tak naprawdę to komu Pan służy?
Ma Pan dzieci?

Nikomu nie służę, myślę o tym jaką cenę zapłacimy dalej za to, żeby pan Ziobro czuł się dobry.

A temat nie jest mi obcy, polecam lekturę: http://bobrzanie.pl/2013/04/24/tato-byl-jej-pierwszym-mezczyzna-w-zyciu/

Dokładnie Bearnard! Pedofil, który odsiedział swoje jest czysty. Ja również uważam, że powinniśmy tym ludziom zapewnić anonimowość i bepieczeństwo. Nie każdy pedofil jeszcze raz zgwałci dziecko a jeśli już to wtedy odsiedzi swoje ponownie, każdy może przecież popełnia błędy w życiu. Pedofil po dobrej resocjalizacji na bank nie skrzywdzi już nikogo. Nie ma co panikować - pedofile to też ludzie i należy im się spokój jeśli odbyli swoją karę. Skandaliczne jest też, że dyrektorzy placówek mają obowiązek sprawdzać rejestr przed zatrudnieniem kogokolwiek do pracy z dziećmi. To jakieś nieporozumienie! Kogo obchcodzi co robił w przeszłości! To już normalni bezpieczni ludzie, prawda Bernard? Nie musimy chronić dzieci przed wyimaginowanymi gwałcicielami, zwłaszcza przed tymi po więziennej resocjalizacji.

Jestem w 100 % za Twoim zdaniem Bernardzie, leczyć, pomagać, resocjalizować, wspierać psychicznie i nie stygmatyzować tych biednych ludzi, którzy gdzieś kiedyś się zagubili. Myślę, że nie miałbyś nic przeciwko gdyby na przeciw Twoich drzwi w budynku zamieszkał były pedofil, prawda?

Bernard na prezydenta !
14505
DP
5 stycznia 2018r. o 9:05
hmm
sarkazm? to lepsze niż ''wyklęcie''.
~~czyli niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 9:08
Pedofilowi który odsiedział swoje PO wyjściu ma prawo nadal krzywdzić dzieci.na prezydenta;ale syrii.uważajcie na obrońców pedofili.mają jakiś interes w ich bronieniu.
14505
DP
5 stycznia 2018r. o 9:14
Nie bronię tych ludzi, ale są ludzmi chorymi i powinni być leczeni a nie prześladowani.
17356
#FlapFlap nieaktywny
5 stycznia 2018r. o 9:20
Najlepszy pomysł na pedofilów miał Donald. Chciał dobrze, wyszło jak zawsze.
~~Do Tomasz niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 9:35
W sedno Tomasz..... Brawo!
~~Za swoje ... niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 10:19
Apel do: Pana Bernarda, Tomasza, Pani DP i innych przeciwników rejestru:- to proszę wobec tego leczyć, pomagać, resocjalizowac itd. wyłącznie za swoje oraz przyjść pod swój dach i być do końca za ich zachowania odpowiedzialnymi.

Pamiętam bardzo skrzywdzone dzieci z boleslawieckiego Domu Dziecka przez zwyrodnialcow wychowawców w latach 70-80.
Oni jeszcze żyją. Zboczenie w nich na zawsze zostalo mimo wyrokow.
Krzywdzili dalej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy