~~Żółtobiały Styrakowiec napisał(a):Legalne , oczywiscie~Ziemistoszara Sasanka napisał(a): To niech teraz nie skłamie i powie że nie jest związany z ratuszem :)
A dlaczego miałby nie być ? Jeszcze wolny kraj......Nie trzeba się tłumaczyć z niczego co jest legalne.
~Pąsowy Wrzos napisał(a): jakie pretensje do ipn poco podpisywał dorobił się majątku a teraz taki un wspaniały
~Pąsowy Wrzos napisał(a): ja mogę się pochwalić że nie zapisałem się do partii chociaż byłem wzywany w 1982-1987 i co teraz mogę patrzeć ludziom w oczyA POCHWAL SIE EMERYTURA
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): kto będzie kandydatem Ziemi bol na prezydenta?odpowiadam Ja ps.DOBRY
~Pąsowy Wrzos napisał(a): ja mogę się pochwalić że nie zapisałem się do partii chociaż byłem wzywany w 1982-1987 i co teraz mogę patrzeć ludziom w oczy
~~Sinawa Brodia napisał(a): WIEDZIAŁEM OD POCZĄTKU ,TEJ'' ROZDMUCHANEJ''AFERY ŻE PAN JAN JEST CZYSTY MORALNIE...... TERAZ CO NIEKTÓRZY, CO ZAZDROSZCZĄ DOBROBYTU Z CIĘŻKIEJ PRACY MOGĄ RÓWNIEŻ POZAZDROŚCIĆ MORALNOŚCI. I TO KOCHANI SĄ SĄ FAKTY POZDRAWIAMI chonoru nalezy dodac