~~Perłowoszara Alstremeria napisał(a): Nie czytałem wszystkich wcześniejszych wpisów ale według mnie nie wygrało VE-TO tylko przegrała w końcu arogancja, pycha, poczucie bezkarności i wszechwładzy tych wszystkich mądrych inaczej. Oby był to początek drogi ku normalności.
~~Perłowoszara Alstremeria napisał(a): Nie czytałem wszystkich wcześniejszych wpisów ale według mnie nie wygrało VE-TO tylko przegrała w końcu arogancja, pycha, poczucie bezkarności i wszechwładzy tych wszystkich mądrych inaczej. Oby był to początek drogi ku normalności.
~~Rumiana Szachownica napisał(a): jacy wy wszyscy jesteście żałośni że szok! A Relich i tak wygra następne wybory a wam znowu pozostanie ujadanie na tym portaliku
~~Ciemnokasztanowy Lilak napisał(a):~~Rumiana Szachownica napisał(a): jacy wy wszyscy jesteście żałośni że szok! A Relich i tak wygra następne wybory a wam znowu pozostanie ujadanie na tym portaliku
Jesteśmy żałośni - to twoje zdanie.
A ty kim jesteś? Jakbyś się określił? Skąd masz taką pewność kto wygra?
Możesz napisać coś kulturalnie bez obrażania?
~~Sina Trytoma napisał(a):~~Ciemnokasztanowy Lilak napisał(a):~~Rumiana Szachownica napisał(a): jacy wy wszyscy jesteście żałośni że szok! A Relich i tak wygra następne wybory a wam znowu pozostanie ujadanie na tym portaliku
Jesteśmy żałośni - to twoje zdanie.
A ty kim jesteś? Jakbyś się określił? Skąd masz taką pewność kto wygra?
Możesz napisać coś kulturalnie bez obrażania?
Przecież to żadna obelga, a stwierdzenie faktu:)
~Złocistożółty Ogórecznik napisał(a): Zacietrzewienia odbiorą rozsądek.
Ps Moim zdaniem wywiad poniżej krytyki. Ok osoby funkcyjne powinny mieć grubszą skórę... Lecz nie dziwię się reakcji Vive.