Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dominik na wolności - areszt uchylony
~Jasnogranatowy Kokornak niezalogowany
2 lutego 2018r. o 10:11
Dominik chociaż praktycznie się nie znamy rozmawialiśmy kilka razy w twoim miejscu pracy to bardzo wiele nas łączy . wiem co przeszedłeś w domu i do jakiego stanu doprowadziła cie twoja matka uwierz mi miałam tak samo... mam nadzieję że dostaniesz szanse na to abys mógł zacząć normalne życie chociaż wiem że i tak nigdy ono nie bd normalne.. trzymaj się chłopaku jestem z Tobą!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrnobiały Ubiorek niezalogowany
2 lutego 2018r. o 10:52
Wydaje się, że to ryzykowna decyzja Sądu.
~~Złocistozielony Wiciokrzew niezalogowany
2 lutego 2018r. o 11:06
~~Srebrnobiały Ubiorek napisał(a): Wydaje się, że to ryzykowna decyzja Sądu.

a niby dlaczego?
~~Złocistozielony Wiciokrzew niezalogowany
2 lutego 2018r. o 11:06
~~Srebrnobiały Ubiorek napisał(a): Wydaje się, że to ryzykowna decyzja Sądu.

a niby dlaczego?
~Pozłocista Gynostemma niezalogowany
2 lutego 2018r. o 11:27
Nic tylko wiać na koniec swiata. Mimo wszystko życie jest piękne na wolności lepsze jak w celi gdzie można skończyć jako cwel. Co za cZasy gdzie zabujce puszczany jest wolno do domu aż grzecznie sam zgłosi się do więzienia odsiedziec kilkanaście lat życia.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
2 lutego 2018r. o 11:39
Chłopakowi tylko nadzieję robią. Wróci do paki tak czy siak.
Gdyby za sprawę nie brał się polityk lokalny uwierzyłbym w szczere intencje.
~~Szafranowa Fasola niezalogowany
2 lutego 2018r. o 12:00
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Chłopakowi tylko nadzieję robią. Wróci do paki tak czy siak.
Gdyby za sprawę nie brał się polityk lokalny uwierzyłbym w szczere intencje.

Prawnik lokalny czy nielokalny ale skuteczny. Przy takich zarzutach wyciągnąć chłopaka z paki - chociaż na chwilę - do duży sukces.
~~Płoworuda Kalina niezalogowany
2 lutego 2018r. o 12:19
Cudne że sa tacy ludzie,wspaniałe słowa...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.