Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dominik na wolności - areszt uchylony
~~Brązowa Szarotka niezalogowany
2 lutego 2018r. o 12:28
~~Szafranowa Fasola napisał(a):
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Chłopakowi tylko nadzieję robią. Wróci do paki tak czy siak.
Gdyby za sprawę nie brał się polityk lokalny uwierzyłbym w szczere intencje.

Prawnik lokalny czy nielokalny ale skuteczny. Przy takich zarzutach wyciągnąć chłopaka z paki - chociaż na chwilę - do duży sukces.

Podniecasz się skutecznością prawnika, czy krzywdą ofiar ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pozłocista Gynostemma niezalogowany
2 lutego 2018r. o 12:47
Jak jest bystry to się zawinie. Poza Europa też jest życie czy to w Argentynie czy Kazachstanie to go by nikt nie znalazł. Kajetana P. Z Malty sciagneli czyli tam temu prawie się udalo
~Ciemnobursztynowa Malina niezalogowany
2 lutego 2018r. o 14:07
Dominik nie jest taki, on nie bd uciekał.oby się tylko nie załamał i cz3gos sobie nie zrobil bo to wrażliwy chłopak po tym co przeszedł może być różnie
~Brązowozłota Laurencja niezalogowany
2 lutego 2018r. o 16:28
Jego chwilowe wyjście na wolność Moze mieć bardzo groźne skutki dla psychiki kiedy wróci odsiadywać wyrok. Złe posunięcie. Chłopak dostał nadzieję a zaraz dostanie w łeb i załamanie gotowe.
~~Topazowy Groszek niezalogowany
2 lutego 2018r. o 17:29
Czy w ogóle są ludzie w naszym kraju, którzy wierzą w sprawiedliwość sądów ?!?!
~Buraczkowa Serduszka niezalogowany
2 lutego 2018r. o 21:33
Dominik choć cię nie znam , życzę ci z całego serca powrotu do normalności codziennej , by wyrok wobec ciebie został wydany najsprawiedliwszy z sprawiedliwych ,wiem co czuje osoba gnębiona przez własnego rodzica , może inaczej sformułuje , bez reakcji na krzywdę wyrządzającą własnemu dziecku przez konkubenta , skąd sformułowanie (wiem co czuje osoba gnębiona ) , do dzisiejszego dnia nie mogę się pozbyć wspomnień przeszłości , byłem w podobnej sytuacji , jako 15 letni chłopiec z wielodzietnej rodziny postanowiłem podjąć pracę i mieć możliwość zakupienia młodszemu rodzeństwu potrzebnej odzieży i artykułów szkolnych , jak postanowiłem tak uczyniłem ,pracowałem na wsi za Bolesławcem na tak zwanym świeżym powietrzu ,a był Luty i minusowe temperatury ,po przepracowanym miesiącu nadeszła radosna chwila , pierwsza wypłata i spełnienie marzeń o zakupie młodszemu rodzeństwu w/w odzieży i artykułów szkolnych .
Tragedia powitała mnie rano po przespanej nocy kieszenie były puste ,po pieniądzach ani śladu , ( dziękuje dzisiaj Panu Bogu ) za tak silną psychikę , po zapytaniu z łzami w oczach mamo gdzie są moje pieniądze ? , oryginalna odpowiedź konkubenta mamy która stała się częścią mego życia , ( za smarkaty jesteś gówniarzu byś posiadał takie pieniądze ), dlatego życzę ci z całego serca najwspanialszych psychoterapeutów i spełnienia najskrytszych marzeń . W moich czasach nikt mi nie pomógł , a widząc takie wstawiennictwo co do twojej osoby , nieznając ciebie wnioskuje ze jesteś wartościowym człowiekiem .
Pozdrawiam.
Ps.Wiem co to piekło ,bo przez nie przeszedłem .
~~Ziemistoszary Bambus niezalogowany
3 lutego 2018r. o 0:58
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lodz/syn-zabil-ojca-w-lodzi-w-sadzie-okregowym-w-lodzi-zapadl-wyrok/t3z7fhb nic nie jest powiedziane ...
~~Zielonobrunatny Fiołek niezalogowany
3 lutego 2018r. o 1:05
moim zdaniem morderca to morderca.Zabił człowieka,drugiego nie zdołał.Powinien siedzieć i tyle.Niestety nie ma u Nas kary śmierci.Jak każdy podejmie taką decyzję,że trzeba zabić bo mnie skrzywdzono to mieli byśmy tu mord za mordem.Chłopak 20 lat,dorosły,może odejść z domu w każdej chwili,ale nie,lepiej wybić ich i będzie samosąd.Co innego,w obronie własnej zadał cios bo miał nóż pod ręką,a został zaatakowany.W tym przypadku był to mord z premedytacją.14 ciosów to nie jest obrona własna lecz jakiś amok.Nie możemy popierać akcji typu"zabił bo mu krzywda się działa". To jest chore.Pamiętać trzeba,że wiele rodzin ma problemy i co z tym? wszystkich wybić?Ci co to popierają mają banie niezłą.Oby dostał wyrok z najwyższej półki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza