Pannazdzieckiem napisał(a):~~Płowa Abelia napisał(a):
To jest materiał :D ;
https://www.youtube.
Miłej lektury :)
najśmieszniejszy jest ten profil aluminiowego radiatora. :)
Chłopie przestań palić to świństwo bo mózg ci się całkiem zlasował.
Pannazdzieckiem napisał(a): No ten radiator też mnie trochę zmartwił , ale ktokolwiek jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem we mnie. Trzeba mieć jakiś koniec :
&index=2&list=RDwdU9MVTLqXU
Pokolenia przepływały , a Luna nadal się nie kręci. Ale to nic . Przyjdą następne pokolenia takich samych głupków i niewolników.
Za prawdę powiadam Wam , jesteście niewolnikami systemu.
A wracając do Falcona , dlaczego nie doleci na Marsa ?
klucznick napisał(a): Słońce od ziemi znajduje się 95 000 000 km,więc jak wytłumaczyć chmury za słońcem które widzimy?To musimy mieć dobry wzrok skoro widzimy na odległość 95 000 000km,ten kto wam to wmówił że słońce jest oddalone na tę odległość śmieje się z was barany.Tak samo ma się sprawa wirującej kulki 1666 km/h.spij spokojnie nie zadawaj pytań oglądaj tv.Loty na księżyc na marsa buchachacha.Lot rakiety trwa 15 minut,a dolatują przeważnie do pacyfiku.
Pannazdzieckiem napisał(a):a co z chemtrali?to też fikcja?jeżeli tym nas sciemniają to co im zależy ściemniać o kuli i rakietach?chlorelle pożerasz bo ja obowiązkowo codziennie 5 szt.klucznick napisał(a): Słońce od ziemi znajduje się 95 000 000 km,więc jak wytłumaczyć chmury za słońcem które widzimy?To musimy mieć dobry wzrok skoro widzimy na odległość 95 000 000km,ten kto wam to wmówił że słońce jest oddalone na tę odległość śmieje się z was barany.Tak samo ma się sprawa wirującej kulki 1666 km/h.spij spokojnie nie zadawaj pytań oglądaj tv.Loty na księżyc na marsa buchachacha.Lot rakiety trwa 15 minut,a dolatują przeważnie do pacyfiku.
Kluczniku , chmury za Słońcem to tylko fotomontaż :) Na tej planecie wszystko jest kłamstwem. Zaczyna się od wiary , a kończyna tzw. wiedzy :)