Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Konwój Wstydu" w Bolesławcu
~~Zielonkawożółta Śliwa niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 18:43
~~Morelowy Cytryniec napisał(a): Nie trza mówić trza, trza mówić trzeba.

Święte słowa ,tsza mówic tsza mówić i tszeba .Władza PIS -wolność słowa ,za POmoderacja i więzienie .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomienista Kolczurka niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 18:58
~~Zielonkawożółta Śliwa napisał(a):
~~Morelowy Cytryniec napisał(a): Nie trza mówić trza, trza mówić trzeba.

Święte słowa ,tsza mówic tsza mówić i tszeba .Władza PIS -wolność słowa ,za POmoderacja i więzienie .
Przeciez Pani Ela nie jest z B-ca tylko z Jawora,to po co ja wozic po tylu PARAFIACH.Jeszcze do Chojnowa to bym rozumiala,bo tam mieszka jej siostra.Ta wycieczka nic nie zmieni,szkoda paliwa,ktos na tym porzadnie zarobil!
~~Błękitna Śliwa niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 19:01
~Szarozielony Groszek napisał(a): Za PO żyłem lepiej, a za PIS bida z nędzą. 2006 miałem 2700 brutto, 2017 roku 2400 brutto. Na kogo głosować?

Ale TY ,,g u p i'' jesteś GROSZEK czy ty masz świadomość że w 2006r PiS rządził ?
I od 2007r POpaprańcy tyle kradli że Ci ubyło do 2017r. Miej pretensje zatem do Partii Oszustów !!!!
~Buraczkowy Plektrantus niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 19:42
"Gupi" byłem, ale zmądrzałem. Mam świadomość, że ci co są u władzy krec ..ą biednych. Wszystko do czasu.

Zastosowana autokorekta

~~Oberżynowy Słoneczniczek niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 20:07
~~Rudy Berberys napisał(a): SYN BROSZKI PYTA SIĘ MATKI:

- MAMO JAKIE JEST SIÓDME PRZYKAZANIE ?

- NIE KRADNIJ

- NO WŁAŚNIE TO W RAMACH POKUTY ODDASZ MI NA TACĘ 65.100,00 ZŁ
I ODMÓWISZ DWIE ZDROWAŚKI

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale on swoja matkę zna. a ty swoją? nie sądzę:)
~~Jasnożółta Mahonia niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 20:39
DLA KOGO TEN RZAD COS ZROBIŁ- DAL 500-PRZECIEZ TO OKRADANIE PANSTWA. KOSCIOLOWI DAC, TAK OCZYWISCIE, DALEJ PCHAJCIE W KLER KTÓRY MA GRUBE MILIARDY, PRZECIEZ TO NAJBOGADSZE PANSTWO SWIATA, NIEKTORZY EMERYCI PRZEPRACOWALI 40 LATEK I WIECEJ I DECZKO MNIEJ I MAJA 1300 ZETA EMERYTURKI I WIECZNIE SLYCHAC GLOSY JAK TO MLODZI NA NICH PRACUJA, PRZESTANCIE W TO WIERZYC, ONI SAMI SOBIE WSZYSTKO WYPRACOWALI, DLACZEGO ZUS NIE POWIE ZE PRZEPUSCIL CZESC TYCH PIENIEDZY
~Karminowoczerwona Azalia niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 22:45
Kirowa piwoniozapomniałeś o milionach dla Rydzyka,milionach na prezesa,setkach tysięcy na ochronę biur pisowskich, milionach na komisję smoleńską,milionach na miesięcznice,setkach milionów dla Czartoryskich..........kto dołoży więcej?
~~Ognistoczerwona Sosna niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 23:01
~Buraczkowy Plektrantus napisał(a): "Gupi" byłem, ale zmądrzałem. Mam świadomość, że ci co są u władzy krec ..ą biednych. Wszystko do czasu.
Badz spokojny to nie jest Platforma Obywatelska ,tylko Platforma Samorzadowa,oni Ciebie nie okradna.Przeciez, widzisz,ze nie ma tego ZULA z Platformy Obywatelskiej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA BAU zaprasza