mir.ko napisał(a): Ktoś wiarygodny robil analizę chemiczną szczepionek czy to tylko spiskowa teoria ?
Z tego co wiem , Mirek , to każdy lek jest testowany przynajmniej na zwierzętach, szczepionki ... nie . Testowane są na Ludziach ... taki nowoczesny humanitaryzm wobec biednych zwierzątek . Tych co robili analizę chemiczną jest wielu. Mi osobiście najbardziej trafia do serca pan Zięba ... powiedział kiedyś znamienne zdanie , jako podróżnik , znawca problematyki i fanatyk zdrowia szeroko pojmowanego dla każdej Istoty ... a mianowicie :
" jeśli w jakimkolwiek amerykańskim szpitalu , niezdarna piguła upuści nie chcący na podłogę fiolkę ze szczepionką i ta się rozbije , to za jakiś czas wpadają faceci w kombinezonach i sprzątają . Niezdarna piguła miała tą fiolkę wstrzyknąć w pupę niemowlaka "
... w oryginale Zięba użył nieco innych słów , chociaż sens pozostaje ten sam ...
... moja starcza pamięć winna :D
U nas jeszcze nie ma takich rzutkich facetów od toksykologii , co to w kombinezonach dbali by o zdrowie personelu medycznego ...
Trzydzieści lat temu autyzm był jak tornado ... raz na jakiś czas , a dzisiaj , to w zasadzie codzienność ... przyczyna ?
NA PEWNO NIE SZCZEPIONKI !! ... twierdzi producent nie testowanego specyfiku .
Miłego wieczoru Wam życzę i ... słuchajcie Klucznika . Wie co mówi , aczkolwiek z tą płaską Ziemią Kluczniku , to będziemy musieli piwko wypić :)