Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Czerwonozłoty Jarząb niezalogowany
6 lipca 2018r. o 21:18
A ja myślę że drugie dno to jest dla Was potrzeba konsultacji psychiatrycznej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistoruda Forsycja niezalogowany
6 lipca 2018r. o 21:36
~Czerwonozłoty Jarząb napisał(a): A ja myślę że drugie dno to jest dla Was potrzeba konsultacji psychiatrycznej

Właśnie prędko rodzina niech ci załatwi dobrego psychiatrę albo pokój bez klamek na 1000 lecia .
~Bladozielona Calibrachoa niezalogowany
6 lipca 2018r. o 21:39
Tam będzie lotnisko
6 lipca 2018r. o 22:02
~Bladozielona Calibrachoa napisał(a): Tam będzie lotnisko

Tam będzie San Fransisko .
~~Popielata Dynia niezalogowany
6 lipca 2018r. o 23:06
~~Niebieskawa Szachownica napisał(a): O co chodzi z tym drugim dnem? A tak zapytam, czy do tego boiska w planach jest doprowadzenie prądu, wody i kanalizacji ?

Mieszkańcy powinni uzyskać odpowiedź na wiele, wiele pytań, tylko kto i komu je zada ...
A i o chętnych do odpowiedzi będzie bardzo trudno !
6 lipca 2018r. o 23:18
~~Popielata Dynia napisał(a):
~~Niebieskawa Szachownica napisał(a): O co chodzi z tym drugim dnem? A tak zapytam, czy do tego boiska w planach jest doprowadzenie prądu, wody i kanalizacji ?

Mieszkańcy powinni uzyskać odpowiedź na wiele, wiele pytań, tylko kto i komu je zada ...
A i o chętnych do odpowiedzi będzie bardzo trudno !

Mam takie pytanie czy obok tego boiska są działki budowlane jakiejś wpływowej osoby .?????
~~Mahoniowy Głąbigroszek niezalogowany
7 lipca 2018r. o 6:43
Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
~~Niebieskawa Szachownica niezalogowany
7 lipca 2018r. o 8:07
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)

Rozsądnie jest podłączyć media tam gdzie są potrzeby i ludzie tego chcą. Niestety u nas w gminie władza wie lepiej. Podłączcie media w Parzycach. Kolejna sprawa w Nowogrodźcu stadion i boisko wymagają wiele prac. A tu nagle zonk - budujemy boisko za milion w Milikowie. Chaos i arogancja władzy.

I znów powraca pytanie: czy ktoś wpływowy być może ma ziemię w pobliżu budowanego boiska? Czy to zupełny przypadek?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!