Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Żółtopomarańczowy Goździk niezalogowany
7 lipca 2018r. o 8:56
Teraz są żniwa idźcie i zobaczcie kto ma tam pola rolne.
Szukacie jak zwykle taniej sensacji.
I tak jesteście już przegrani w wyborach. Wszyscy mówią, ze na furiatow nie będą głosować!
Wasze wpisy i komentarze świadczą o kulturze osobistej.
Panie Burmistrzu jesteśmy z Panem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mahoniowy Głąbigroszek niezalogowany
7 lipca 2018r. o 8:58
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)

To jest właśnie wizytówka tej gminy, nic nikomu nie pasuje, a jak sąsiad ma coś lepiej to już katastrofa. Niech zgadnę, z jakich rejonów przyjechali tu wasi dziadowie......
~~Mahoniowy Głąbigroszek niezalogowany
7 lipca 2018r. o 9:02
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a):
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)

To jest właśnie wizytówka tej gminy, nic nikomu nie pasuje, a jak sąsiad ma coś lepiej to już katastrofa. Niech zgadnę, z jakich rejonów przyjechali tu wasi dziadowie......

I jeszcze jedno, aż strach pomyśleć co bedzie się działo jak "awanturnicy" przejmą władzę, przecież to bedzie jedno wielkie drapanie pazurami
~~Siwawy Żeniszek niezalogowany
7 lipca 2018r. o 10:00

Słuchaj GŁĄBIE czy wy naprawdę myślicie ,że ludzi możecie robić w bambuko. W Milikowie nie ma żadnej drużyny i tam robicie boisko bez pozwolenia z pełnymi mediami ,kanalizacja ,prąd ,woda ,a w Parzycach i Gościszowie gdzie sport się rozwijał nikt przez tyle lat o tym nie pomyślał ,Szkołę to sprzedaliście za grosze bardzo szybko .Co do Milikowa to postawiliście tam przed laty za kilkaset tysięcy zł kilka baraków które zarosły pokrzywami i zostały zdewastowane bo nikomu nie służyły.Czy to jest racjonalna gospodarka mieniem komunalnym ??????
~~Bławatkowy Orlik niezalogowany
7 lipca 2018r. o 10:14
~~Siwawy Żeniszek napisał(a):

Słuchaj GŁĄBIE czy wy naprawdę myślicie ,że ludzi możecie robić w bambuko. W Milikowie nie ma żadnej drużyny i tam robicie boisko bez pozwolenia z pełnymi mediami ,kanalizacja ,prąd ,woda ,a w Parzycach i Gościszowie gdzie sport się rozwijał nikt przez tyle lat o tym nie pomyślał ,Szkołę to sprzedaliście za grosze bardzo szybko .Co do Milikowa to postawiliście tam przed laty za kilkaset tysięcy zł kilka baraków które zarosły pokrzywami i zostały zdewastowane bo nikomu nie służyły.Czy to jest racjonalna gospodarka mieniem komunalnym ??????

Ale ja w milikowie nigdy nawet nie byłem, tylko zauważyłem, że wam nic nie pasuje:) ot tacy ludzie ...
~~Siwawy Żeniszek niezalogowany
7 lipca 2018r. o 10:36
~~Bławatkowy Orlik napisał(a):

Ale ja w milikowie nigdy nawet nie byłem, tylko zauważyłem, że wam nic nie pasuje:) ot tacy ludzie ...

To nie chodzi gdzie byłeś ale jak się sprzedaje budynek 600 m2 z nowymi oknami plastikowymi na całym piętrze z hektarową działką za 130 tys to gdzie tu logika inni oferowali 260 to chyba coś jest nie tak .Pasowało by ci kupić działkę w centrum Nowogrodźca za 10 tys zł a następnie wystawić ją do sprzedaży za 180 tys myślę,że tak ???????
~~Bławatkowy Orlik niezalogowany
7 lipca 2018r. o 11:01
~~Bławatkowy Orlik napisał(a):

To nie chodzi gdzie byłeś ale jak się sprzedaje budynek 600 m2 z nowymi oknami plastikowymi na całym piętrze z hektarową działką za 130 tys to gdzie tu logika inni oferowali 260 to chyba coś jest nie tak .Pasowało by ci kupić działkę w centrum Nowogrodźca za 10 tys zł a następnie wystawić ją do sprzedaży za 180 tys myślę,że tak ???????

To jak macie takie twarde dowody to kazda prokuratura zrobi postępowanie za niegospodarność.... No właśnie dowody, pewnie nie macie żadnych, pewnie wszystko było na legalu i nikt nie dawał więcej
To jak to było? Sprzedawano lokal, czy teren, ktoś przyszedł na przetarg i dawał więcej, a komisja przetargowa jego ofertę odrzucała? To się kupy, takie wasze gadanie nie trzyma... jesteście przez takie ploty mało wiarygodni i tyle.
~Czerwonozłoty Jarząb niezalogowany
7 lipca 2018r. o 11:09
Bo im chęć dowalenia burmistrzowi przysłoniła rozsądek, to są teraz efekty szukają na oślep i łapią frustratów. To wszystko firmuje pani od edukacji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.