~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a):~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
To jest właśnie wizytówka tej gminy, nic nikomu nie pasuje, a jak sąsiad ma coś lepiej to już katastrofa. Niech zgadnę, z jakich rejonów przyjechali tu wasi dziadowie......
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
~~Siwawy Żeniszek napisał(a):~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
Słuchaj GŁĄBIE czy wy naprawdę myślicie ,że ludzi możecie robić w bambuko. W Milikowie nie ma żadnej drużyny i tam robicie boisko bez pozwolenia z pełnymi mediami ,kanalizacja ,prąd ,woda ,a w Parzycach i Gościszowie gdzie sport się rozwijał nikt przez tyle lat o tym nie pomyślał ,Szkołę to sprzedaliście za grosze bardzo szybko .Co do Milikowa to postawiliście tam przed laty za kilkaset tysięcy zł kilka baraków które zarosły pokrzywami i zostały zdewastowane bo nikomu nie służyły.Czy to jest racjonalna gospodarka mieniem komunalnym ??????
~~Bławatkowy Orlik napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a):~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
Słuchaj GŁĄBIE czy wy naprawdę myślicie ,że ludzi możecie robić w bambuko. W Milikowie nie ma żadnej drużyny i tam robicie boisko bez pozwolenia z pełnymi mediami ,kanalizacja ,prąd ,woda ,a w Parzycach i Gościszowie gdzie sport się rozwijał nikt przez tyle lat o tym nie pomyślał ,Szkołę to sprzedaliście za grosze bardzo szybko .Co do Milikowa to postawiliście tam przed laty za kilkaset tysięcy zł kilka baraków które zarosły pokrzywami i zostały zdewastowane bo nikomu nie służyły.Czy to jest racjonalna gospodarka mieniem komunalnym ??????
Ale ja w milikowie nigdy nawet nie byłem, tylko zauważyłem, że wam nic nie pasuje:) ot tacy ludzie ...
~~Siwawy Żeniszek napisał(a):~~Bławatkowy Orlik napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a):~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Dobre, ostatnio pisaliście, że nie ma na boiskach prądu, wody, kanalizy, że wstyd przed przyjezdnymi drużynami. Teraz szukacie afery bo chcą podłączyć media :) to tylko w tej gminie mogą być tacy ludzie :)
Ale ja w milikowie nigdy nawet nie byłem, tylko zauważyłem, że wam nic nie pasuje:) ot tacy ludzie ...
To nie chodzi gdzie byłeś ale jak się sprzedaje budynek 600 m2 z nowymi oknami plastikowymi na całym piętrze z hektarową działką za 130 tys to gdzie tu logika inni oferowali 260 to chyba coś jest nie tak .Pasowało by ci kupić działkę w centrum Nowogrodźca za 10 tys zł a następnie wystawić ją do sprzedaży za 180 tys myślę,że tak ???????