Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Brzoskwiniowa Sałata niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 0:21
~Rudawobrązowy Żeniszek napisał(a): Zapomniałem dodać że powinniście nazwać mnie dla zasady czopkiem, lizydupem i wyzwać od najgorszych. Tylko tyle potraficie ćwoki. Aaa.. Moją matkę pewnie ktoś posuwa z waszych znajomych a żona daje dupy każdemu z układu m standard. Jesteście żałośni
Tyle waszego co tu powyzywacie innych. Brawo wy.

Nie bądź taki surowy dla siebie, żony i matki ! Chyba, że sumienie gryzie albo potrzeby masochistyczne ... A na układy nie ma rady ! Przynajmniej na razie !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielona Szarotka niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 1:15
~Posiwiała Jeżówka napisał(a): Do kredowobiałej ostróżki: tylko że ja jestem płci męskiej może pisałaś o sobie?

Wiem ,że jesteś płci męskiej ale robisz w łóżku za kobietę .
~~Brązowy Winnik niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 7:11
Sprzedaż mienia gminnego powinna być korzystna dla całej gminnej społeczności, a nie tylko być przejmowana za darmo przez "królikowiczów". A poza tym ziemia nie gnije i może być sprzedawana z korzyścią dla wszystkich i nie jest robieniem "afery z gówna" to, że ludzie potrafią liczyć i stwierdzić, że lepiej jest zarobić 260tys. niż 130tys., albo 180tys. za działkę niż 10tys.
~~Myszata Krzewuszka niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 7:12
Nie trzeba niczego zmieniać .
Stary już się nakradł, więc dalej nie będzie . Przyjdzie nowy to na początek będzie chciał się nachapać .
Więc niech zostanie tak jak jest .
~~Ołowiana Pernecja niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 7:19
~~Myszata Krzewuszka napisał(a): Nie trzeba niczego zmieniać .
Stary już się nakradł, więc dalej nie będzie . Przyjdzie nowy to na początek będzie chciał się nachapać .

Takie wpisy mi się podobają pdobnie mówi moja sąsiadka ,,jak narobił długu to niech teraz rządzi ," czyli morał taki im gorzej rządzi tym lepiej dla niego.
~~Brązowy Winnik niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 7:32
~~Myszata Krzewuszka napisał(a): Nie trzeba niczego zmieniać .

Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
~Posiwiała Jeżówka niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 8:40
Zielona szarotko startuj na burmistrza, masz duże doświadczenie, predyspozycje, bujną wyobraźnię i czytasz ludziom w myślach na odległość. Taki burmistrz to skarb. Startuj
~~Ołowiana Pernecja niezalogowany
19 sierpnia 2018r. o 11:15
~Posiwiała Jeżówka napisał(a): Zielona szarotko startuj na burmistrza, masz duże doświadczenie, predyspozycje, bujną wyobraźnię i czytasz ludziom w myślach na odległość. Taki burmistrz to skarb. Startuj

Ja mam swoją działalność i nie zamierzam użerać się z takimi ludźmi jak ty .A Kandydatka na Burmistrza jeśli wygra wybory to na pewno poprowadzi tą minę do sukcesu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza