Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Ceglastobrązowa Runianka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 19:22
Teraz jeszcze raz opowiedzcie tą historię... o tej szkole, co ktoś dawał trylion cebulionów, a sprzedali taniej. No dawać to moja ulubiona historia jest :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Myszata Krzewuszka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 19:30
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Teraz jeszcze raz opowiedzcie tą historię... o tej szkole, co ktoś dawał trylion cebulionów, a sprzedali taniej. No dawać to moja ulubiona historia jest :D

A dla mnie dodajcie jak to miał pierwszeństwo na podporządkowanej .
Dobrze że skończyło się to drobną ryską na lakierze auta . Za 16 tyś.
~~Brzoskwiniowa Sałata niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 19:45
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Teraz jeszcze raz opowiedzcie tą historię... o tej szkole, co ktoś dawał trylion cebulionów, a sprzedali taniej. No dawać to moja ulubiona historia jest :D

Głupawy wpis.... Trudno to komentować ....
Widać tylko, że ktoś próbuje zakrzyczeć prawdę, ... a może własne uczynki i sumienie ...
~Kredowobiała Ostróżka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 19:56
Widzicie manipulanvi. Napisałem żeby nie kupować nawet jak nie ma chętnych niech gnije. Antal klient kupił dołożył swoje zrobił kompletne projekty z uzgodnieniami Nowogrodziec piękniały, nie znajdzie się grupka która wszędzie widzi układ
~Rudawobrązowy Żeniszek niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 21:29
Układ układ układ! I jedziemy od nowa! Stłuczka, działki, l rynek, czerwony kościół,długi, sługi, pługi? A co, może też są... Miliony długów, miliardy przerobów, biliony zysku dla tego jedynego, tego znienawidzonego.. Czas start
~Rudawobrązowy Żeniszek niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 21:37
Zapomniałem dodać że powinniście nazwać mnie dla zasady czopkiem, lizydupem i wyzwać od najgorszych. Tylko tyle potraficie ćwoki. Aaa.. Moją matkę pewnie ktoś posuwa z waszych znajomych a żona daje dupy każdemu z układu m standard. Jesteście żałośni
Tyle waszego co tu powyzywacie innych. Brawo wy.
~Posiwiała Jeżówka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 22:32
Brawo Rudawobrązowy! A jutro pójdą do kościółka i będzie ok, tacy fałszywi katolicy.
~Posiwiała Jeżówka niezalogowany
18 sierpnia 2018r. o 22:36
Do kredowobiałej ostróżki: tylko że ja jestem płci męskiej może pisałaś o sobie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza