Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Złocistobrązowy Głóg niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 13:21
Po przebudzeniu się i wytrzeźwieniu, mam kaca moralnego, bo też uczestniczyłem w deptaniu trawy i sprawiało mi to wtedy przyjemność :D

Jako anonimowy deptacz trawy, obiecuję poprawę i przyrzekam że już więcej nie będę.
Proszę mnie nie karać , z chęcią zostanę sygnalistą i powiem kto też deptał, a nawet wymio....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznobiały Żółwik niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 13:31
~Ultramarynowy Cis napisał(a): W głowie się nie mieści takie marnotrawstwo pieniędzy publicznych.Ktoś za nasze pieniądze realizuje swoje widzimisię.

Ta... pokaż mi Burmistrza/Wójta który nie robi dożynek. To by go dopiero wtedy zjedli. Rozumiem że jakby Joanna zrobiła to byłoby wszystko cudownie i jak należy... a i trawa lepiej by rosła, bo na pewno wtedy by potrzebowała trochę bodźców ugniatająco-skaczących....
~~Mlecznobiały Żółwik niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 13:33
Poza tym gdzie zdjęcia z imprezy? w Bolesławcu się skończyła impreza więc dawajcie Milików :D
~~Złocistobrązowy Głóg niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 13:43
~~Mlecznobiały Żółwik napisał(a): Poza tym gdzie zdjęcia z imprezy? w Bolesławcu się skończyła impreza więc dawajcie Milików :D

Podobno prowadzone jest śledztwo w sprawie pogniecionej trawy i dla dobra śledztwa nie można nic ujawniać :D
~Brązowoszary Nawłoć niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 16:07
Dziekujemy za wspaniała zabawę.
Poproszę więcej takich imprez i bardzo ale to bardzo popieram obecnego burmistrza.
Boisko jest przepiękne w cudownym miejscu.
Brawo dla organizatorów;)
~Ciemnopomarańczowa Rogownica niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 16:23
to wszystko za podatników pieniądze przed wyborami
~~Złocisty Mieczyk niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 16:59
~Ciemnopomarańczowa Rogownica napisał(a): to wszystko za podatników pieniądze przed wyborami

Kurcze, a myślałem, że to kosmici kasę dali:D
~Limonkowy Driakiew niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 17:03
Ale super kandydatka na burmistrza będzie wydawać ze swojej kieszeni na imprezy gminne.
Ma kobita hojność.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.