Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Żółtawy Miłorząb niezalogowany
23 kwietnia 2018r. o 21:02
~Ciemnożółta Runianka napisał(a): Ja, koń przewodniczącej agituje do kółka donosicieli

Piszesz o przewodniczącej rady ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnożółta Runianka niezalogowany
23 kwietnia 2018r. o 21:44
Niekoniecznie
~~Żółtawy Miłorząb niezalogowany
23 kwietnia 2018r. o 22:27
~Ciemnożółta Runianka napisał(a): Ja, koń przewodniczącej agituje do kółka donosicieli

Konia to ty przestań bić zboczeńcu .
~~Pomarańczowy Klon niezalogowany
23 kwietnia 2018r. o 23:59
~~Żółtawy Miłorząb napisał(a): Relich kończ waść oszczędź wstydu sobie .

Ja nie rozumiem . Jak by Burmistrz przeprosił Radnego na pierwszej rozprawie to już dawno ludzie by zapomnieli ,że coś takiego było.
Mucha przeprosił i nikt o tym nie mówi, przeciwnie lepiej na tym wyszedł niż tak zwany obrażony.
~~Pomarańczowy Klon niezalogowany
24 kwietnia 2018r. o 7:18

Zapytaj Pana burmistrza ile złożył donosów na ludzi ,którzy go krytykują? Krytyka nie jest miła to też można nazwać ją to przestępstwem " znieważenia" i elita tak bawi sie sądami.
Dobrze jest przemyśleć tekst zanim się go opublikuje. Zapytaj się też ile taka "zabawa" w sądy kosztuje podatnika ?
~Liliowy Szczypiorek niezalogowany
24 kwietnia 2018r. o 11:04
?
~~Miedziany Wyżlin niezalogowany
24 kwietnia 2018r. o 21:34
Pani ASIU niech Pani rusza z kampanią czas na zmiany RELICH MUSI ODEJŚĆ .
~Czerwonobrązowy Kaczeniec niezalogowany
24 kwietnia 2018r. o 21:39
Panie Burmistrzu uczestniczy pan w teatrze gdzie ktoś inny pisze scenariusz..... Sympatyk
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza