Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Zarumieniona Kalia niezalogowany
10 maja 2018r. o 22:11
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a):
Tak to sobie wymysleliscie. A lechosławiczowie wtedy będą prezesować i kontrolować.

Faktycznie ty 3C masz dwa zwoje mózgu więcej od kury ,żebyś nie chodził po podwórku i nie kupczył .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bladofioletowa Perowskia niezalogowany
10 maja 2018r. o 23:05
A tak konkretnie to jakie ta Pani ma wykształcenie? Jaki kierunek? Czy dopiero teraz studiuje czy to kierunek dodatkowy? Jaki zawód obecnie wykonuje?
A tak na marginesie o co chodzi z tymi nickami roślin? Dawno mnie tu nie było...
~Sczerniały Judaszowiec niezalogowany
11 maja 2018r. o 4:56
Jak czytam wpisy i obrazliwe teksty zwolennikow kandydatki (?) to sie zastanawiam, jaki poziom prezentuje sama kandydatka (?). Wyzwiska, wyzwiska, wyzwiska. Ale jak to mowią: kto z kim przystaje, takim się staje....
~~Żółtoszary Cząber niezalogowany
11 maja 2018r. o 8:29
~Sczerniały Judaszowiec napisał(a): Jak czytam wpisy i obrazliwe teksty zwolennikow kandydatki (?) to sie zastanawiam, jaki poziom prezentuje sama kandydatka (?). Wyzwiska, wyzwiska, wyzwiska. Ale jak to mowią: kto z kim przystaje, takim się staje....

Poziom intelektualny kandydatki jest o wiele bardziej wysoki od poziomu do jakiego zniża się twój burmistrz ,który jest osobą mściwą i kłamliwą tylko po to żeby trzymać się koryta .Właśnie takie wpisy jak twój zmobilizują przeciwników Relicha .Każdy inny kandydat będzie lepszy od obecnego burmistrza nie musi to być ta Pani jeśli pojawią się nowi kandydaci to mają moje poparcie .
~~Ciemnobrązowa Kosodrzewina niezalogowany
11 maja 2018r. o 9:02
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a):
Tak to sobie wymysleliscie. A lechosławiczowie wtedy będą prezesować i kontrolować.

Dla mnie nie liczy się nazwisko czy konkretna osoba na tym stanowisku. Jeżeli zapomina po co tam jest to ma jak w banku mój gniew i stosowne działanie. Pani Świder o tym wie.
Tak na marginesie "Lechosława" można tylko w kurzyć a nie wystraszyć i nie interesuje go kto to , kim jest i w co jest ubrany. Jeżeli robi źle to ma kłopoty.
~~Jasnofioletowa Katalpa niezalogowany
11 maja 2018r. o 9:13
~Sczerniały Judaszowiec napisał(a): Jak czytam wpisy i obrazliwe teksty zwolennikow kandydatki (?) to sie zastanawiam, jaki poziom prezentuje sama kandydatka (?). Wyzwiska, wyzwiska, wyzwiska. Ale jak to mowią: kto z kim przystaje, takim się staje....

Zobacz lepiej z kim ty przestajesz.

Kompromituj sie dalej bo to tylko wzmacnia pozycję przeciwniczki.
~Pszeniczny Rumianek niezalogowany
11 maja 2018r. o 14:27
Już mnie oczy bolą od tych nickow
~~Izabelowa Forsycja niezalogowany
11 maja 2018r. o 14:48
Ja uważam że Relich to najlepszy na świecie burmistrz i zrobił już w tej najpiękniejszej gminie wszystko ,teraz jeszcze jak mają obniżyć zarobki o 20% to szkoda ,żeby się tu marnował z resztą PIS chciał wprowadzić dwu kadencyjność a ten wspaniały burmistrz już jest 3 kadencje ,jeżeli chce się rozwijać to powinien kandydować do Sejmiku może śladami Przybylskiego zostanie MARSZAŁKIEM ,do Sejmiku mój głos ma byle by był jak najdalej od Nowogrodźca .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza