Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Kasztanowata Rudbekia niezalogowany
12 maja 2018r. o 6:19
Na tym forum naprawde nie warto zabierac glosu. Wystarczy, że człowiek poprze obecnego p. Burmistrza-a przecież prawo do tego mam-natychmiast zostaje obrzucony błotem. Nawet bez podawania jakichs konkretnych argumentów. Ot tak tylko...szkoda słów
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Morska Jukka niezalogowany
12 maja 2018r. o 7:05
No nie żartuj. Mam wrażenie, że kiedy tylko ktoś na pisze o pani Świder która będzie startowała w wyborach na urząd Burmistrza Nowogrodźca to jest, co prawda mała ale jest, grupka która zaczyna harce.
Wasze argumenty są prostackie. Znam ją osobiście i uważam, że ma po prostu tzw. czystą kartę. Co jej można zarzucić, ano nic. Pracuje, wychowuje dzieci, chodzi do kościoła. Zwykły człowiek jak większość z nas.

Ale jedno wiem i to mi sie bardzo podoba i dlatego ją popieram i moja rodzina i znajomi - że miała odwagę przeciwstawić się temu traktowaniu nas jak " ciemny lud egipski. któremu kapłani ukazują łaskę bogów odsłaniając słońce"/ jak ktoś już napisał w innym temacie/.

A jeżeli chodzi o zarządzanie gminą to wie dokładnie tyle co obecny na początku.
~Srebrny Brokuł niezalogowany
12 maja 2018r. o 8:15
Tez osobiście znam p. Świder...i musze dodać: niestety ją znam...i entuzjazmu mojego przedmówcy nie podzielam. Ta pani zrobi wszystko, byle sie tylko "wypromować"...stąd obrzucanie blotem p. Burmistrza i wszystkich, ktorzy go popierają. Tyle w tym temacie
12 maja 2018r. o 8:27
Kłamiesz z tym obrzucaniem błotem wszystkich którzy popierają burmistrza.

Nigdy nie słyszałem aby p. Świder obrzucała wszystkich którzy popierają obecnego burmistrza.

A wiesz dlaczego, bo nikt z kim rozmawiam /pewnie ona też/ nie przyznaje sie do jego popierania. Tak naprawdę nie wiadomo kto go popiera.
~~Sinawy Kokorycz niezalogowany
12 maja 2018r. o 8:33
~Srebrny Brokuł napisał(a): Tez osobiście znam p. Świder...i musze dodać: niestety ją znam...i entuzjazmu mojego przedmówcy nie podzielam. Ta pani zrobi wszystko, byle sie tylko "wypromować"...stąd obrzucanie blotem p. Burmistrza i wszystkich, ktorzy go popierają. Tyle w tym temacie

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie znam tej Pani ale za to bardzo dobrze znam mściwego i kłamliwego Relicha który nie zasługuje na bycie burmistrzem i doprowadził do tego ,że mamy 25 milionów długu nie licząc ogromnego zadłużenia Hydro Tech .Po raz kolejny gmina powiększa obszar pod Strefę ,obecnie stoi 300 hektarów odłogiem przez kilkanaście lat na których powinno rosnąć zboże na chleb codzienny .
~Lawendowoniebieska Malwa niezalogowany
12 maja 2018r. o 14:42
Jezu ty dalej o tym długu.. To przecież normalne że samorząd bierze kredyty na inwestycje. Pokaż mi Gminę która tego nie robi. Chyba tylko Lubin Polkowice i Grębocice stać na to by z podatków od KGHM i huty robić co dusza zapragnie. Reszta bierze kredyty, a 25 mln które ciągle wypominasz to tak naprawdę niewiele. Ale źle. Zawsze źle. Wszystko źle. To taki narodowy sport, narzekanie. Będzie nowy burmistrz i też będzie źle. Myślisz że nie weźmie kredytów? Z naszych podatków wielkie g zrobi... Musi wziąć. Tak to działa. czasy komuny i PGRów się skończyły. Czysty kapitalizm...
12 maja 2018r. o 14:45
A Szczerbień zakończył z jakim długiem ?
~Jaskrawozielona Begonia niezalogowany
12 maja 2018r. o 20:02
byliśmy nad przepaścią zrobiliśmy krok naprzód
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.