~~Ciemnopiwna Papryka napisał(a):~~Szarobiała Słonecznica napisał(a):~~Srebrzystoczarna Werbena napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Surfinia napisał(a):~~Brązoworudy Mikołajek napisał(a):~~Czarniawy Modrzew napisał(a): Rozumiem, że jak ta Pani wygra wybory to obniży sobie pensję i inwestycji nie będzie robiła w roku wyborczym ? :)
Nie jestem zwolennikiem Weto ale rozumu to ty nie masz ,ponieważ piszesz ,że rozumiesz ale ty nic nie rozumiesz,wystarczy sprawdzić inwestycje z przed 2 i 3 lat wstecz ,przez wszystkie trzy lata inwestycje były niższe jak w roku wyborczym .
Gmina Nowogrodziec ma rekordowe zadłużenie ,zapożyczeni są na 25 milionow nie licząc zadłużenia Hydro Techu które też jest ogromne .
Rekordowe... dobre:) Rozumiem że ta kandydatka uzyska zerowe zadłużenie :)
Rozumowanie zostaw mądrzejszym , bredzisz znakomicie czy kandydatka w swoim programie mówi o zerowym zadłużeniu .?może powiesz dlaczego do Strefy w której jest już 300 hektarów nieużytków dołączane są kolejne grunty ,to ci powiem ,bo już nie ma co zastawić pod hipotekę .
Myślę, że to za dużo do ogarnięcia jak dla ciebie, zostaw to dla bardziej ogarniętych:D
~Kasztanowatordzawy Heliotrop napisał(a): No, tylko że te dopłaty wziął by rolnik a nie Gmina
~~Miedziana Glicynia napisał(a):~Kasztanowatordzawy Heliotrop napisał(a): No, tylko że te dopłaty wziął by rolnik a nie Gmina
Człowieku zrozum.
Rolnik tego nie wsadza w skarpetę albo leci na Malediwy. To wszystko wraca do gospodarki narodowej.
Innymi słowy: a rolnik czyj? Nasz - polski !
I to jeszcze byłoby lepiej jakby nasz - nowogrodziecki albo z Wykrot, albo z Parzyc albo z Czernej..........
~~Czarniawa Cynia napisał(a):~~Miedziana Glicynia napisał(a):~Kasztanowatordzawy Heliotrop napisał(a): No, tylko że te dopłaty wziął by rolnik a nie Gmina
Człowieku zrozum.
I to jeszcze byłoby lepiej jakby nasz - nowogrodziecki albo z Wykrot, albo z Parzyc albo z Czernej..........
i co burmistrz miał przekazać rolnikowi 300 h aby ten brał dotacje? Dobre :) już widzę to wasze ujadanie :D
Na siłę szukacie problemów, a wasze "propozycje " poprawy gospodarności to są na poziomie 8-latka. Kiedyś jeszcze pokładałem w was nadzieję, teraz to już dno......
Czemu nie ma z wami tego kolesia z wykrot?Bo teraz to nie ma na kogo głosować....