~~Niebieskawozielony Szczodrzeniec napisał(a):~~Czarniawa Cynia napisał(a):~~Miedziana Glicynia napisał(a):~Kasztanowatordzawy Heliotrop napisał(a): No, tylko że te dopłaty wziął by rolnik a nie Gmina
Człowieku zrozum.
Rolnik tego nie wsadza w skarpetę albo leci na Malediwy. To wszystko wraca do gospodarki narodowej.
Innymi słowy: a rolnik czyj? Nasz - polski !
I to jeszcze byłoby lepiej jakby nasz - nowogrodziecki albo z Wykrot, albo z Parzyc albo z Czernej..........
i co burmistrz miał przekazać rolnikowi 300 h aby ten brał dotacje? Dobre :) już widzę to wasze ujadanie :D
Na siłę szukacie problemów, a wasze "propozycje " poprawy gospodarności to są na
poziomie 8-latka. Kiedyś jeszcze pokładałem w was nadzieję, teraz to już dno......
Czemu nie ma z wami tego kolesia z wykrot?Bo teraz to nie ma na kogo głosować....
Kolesia z Wykrot nie ma bo jak Relich pojechał do jego przełożonych i powiedział ,że chłopina szkodzi gmine to przełożeni zagrozili albo praca albo Weto.
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Opozycja tylko łga może dlatego, każdy normalny jak to dostrzeże to niechce z nimi mieć nic wspólnego- od cała filozofia.
~~Niebieski Starzec napisał(a):~~Brązowożółta Pęcherznica napisał(a): Juz tacy byli co mówili że nie mają z kim przegrać.
Każdy kiedyś przegra, nie ma ludzi niezastąpionych, tylko co w zamian? Macie nadzieję na lepszą zmianę? Bo ja nie, nie widzę obecnie nikogo godnego tego stanowiska, człowieka z wiedzą, zaangażowanego, z pasją, osoby która nie kopie dołków pod konkurencją. Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze taki kandydat . Teraz to tylko brutalna Polska walka o korytko i to mnie przeraża
~~Rezedowy Suchodrzew napisał(a):~~Niebieski Starzec napisał(a):~~Brązowożółta Pęcherznica napisał(a): Juz tacy byli co mówili że nie mają z kim przegrać.
Każdy kiedyś przegra, nie ma ludzi niezastąpionych, tylko co w zamian? Macie nadzieję na lepszą zmianę? Bo ja nie, nie widzę obecnie nikogo godnego tego stanowiska, człowieka z wiedzą, zaangażowanego, z pasją, osoby która nie kopie dołków pod konkurencją. Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze taki kandydat . Teraz to tylko brutalna Polska walka o korytko i to mnie przeraża
A ja widzę szanse na lepszą zmianę i to co mówi w wywiadzie ta pani bardzo mi sie podoba i na nią zagłosuję. A skąd wiesz że znajdzie sie jeszcze jeden najlepszy kandydat? jakoś wczesniej tego nie było.