Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Jasnobłękitna Liatra niezalogowany
20 maja 2018r. o 13:31
~~Niebieskawozielony Szczodrzeniec napisał(a):
~~Czarniawa Cynia napisał(a):
~~Miedziana Glicynia napisał(a):
~Kasztanowatordzawy Heliotrop napisał(a): No, tylko że te dopłaty wziął by rolnik a nie Gmina

Człowieku zrozum.

Rolnik tego nie wsadza w skarpetę albo leci na Malediwy. To wszystko wraca do gospodarki narodowej.

Innymi słowy: a rolnik czyj? Nasz - polski !

I to jeszcze byłoby lepiej jakby nasz - nowogrodziecki albo z Wykrot, albo z Parzyc albo z Czernej..........

i co burmistrz miał przekazać rolnikowi 300 h aby ten brał dotacje? Dobre :) już widzę to wasze ujadanie :D

Na siłę szukacie problemów, a wasze "propozycje " poprawy gospodarności to są na

poziomie 8-latka. Kiedyś jeszcze pokładałem w was nadzieję, teraz to już dno......

Czemu nie ma z wami tego kolesia z wykrot?Bo teraz to nie ma na kogo głosować....

Kolesia z Wykrot nie ma bo jak Relich pojechał do jego przełożonych i powiedział ,że chłopina szkodzi gmine to przełożeni zagrozili albo praca albo Weto.

U..... poważne oskarżenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Żółtawordzawa Pietruszka niezalogowany
20 maja 2018r. o 13:49
Opozycja tylko łga może dlatego, każdy normalny jak to dostrzeże to niechce z nimi mieć nic wspólnego- od cała filozofia.
~~Zielononiebieski Enkiant niezalogowany
20 maja 2018r. o 13:55
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Opozycja tylko łga może dlatego, każdy normalny jak to dostrzeże to niechce z nimi mieć nic wspólnego- od cała filozofia.

3C widocznie bardzo mało jest tych co to dostrzegają bo poparcie Opozycji wciąż rośnie .
~~Rezedowy Suchodrzew niezalogowany
20 maja 2018r. o 22:32
~~Niebieski Starzec napisał(a):
~~Brązowożółta Pęcherznica napisał(a): Juz tacy byli co mówili że nie mają z kim przegrać.

Każdy kiedyś przegra, nie ma ludzi niezastąpionych, tylko co w zamian? Macie nadzieję na lepszą zmianę? Bo ja nie, nie widzę obecnie nikogo godnego tego stanowiska, człowieka z wiedzą, zaangażowanego, z pasją, osoby która nie kopie dołków pod konkurencją. Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze taki kandydat . Teraz to tylko brutalna Polska walka o korytko i to mnie przeraża

A ja widzę szanse na lepszą zmianę i to co mówi w wywiadzie ta pani bardzo mi sie podoba i na nią zagłosuję. A skąd wiesz że znajdzie sie jeszcze jeden najlepszy kandydat? jakoś wczesniej tego nie było.
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
20 maja 2018r. o 23:37
~~Rezedowy Suchodrzew napisał(a):
~~Niebieski Starzec napisał(a):
~~Brązowożółta Pęcherznica napisał(a): Juz tacy byli co mówili że nie mają z kim przegrać.

Każdy kiedyś przegra, nie ma ludzi niezastąpionych, tylko co w zamian? Macie nadzieję na lepszą zmianę? Bo ja nie, nie widzę obecnie nikogo godnego tego stanowiska, człowieka z wiedzą, zaangażowanego, z pasją, osoby która nie kopie dołków pod konkurencją. Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze taki kandydat . Teraz to tylko brutalna Polska walka o korytko i to mnie przeraża

A ja widzę szanse na lepszą zmianę i to co mówi w wywiadzie ta pani bardzo mi sie podoba i na nią zagłosuję. A skąd wiesz że znajdzie sie jeszcze jeden najlepszy kandydat? jakoś wczesniej tego nie było.

Mam nadzieję ze się znajdzie, bo nie ma na kogo teraz głosować
~Poczerwieniały Barwinek niezalogowany
21 maja 2018r. o 0:30
To zostań w domu jak dotychczas. A ja i moja rodzina zagłosujemy na panią.
~Biskupia Jagoda niezalogowany
21 maja 2018r. o 5:19
Dobre posunięcie.
~Żółtawordzawa Pietruszka niezalogowany
21 maja 2018r. o 6:53
A vetowcy mieli nie startować. Teraz klucza że to nie vetowcy.
Już na samych przedbiegach klamczuszki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza