~~Stalowoniebieska Aronia napisał(a):~~Sczerniały Ubiorek napisał(a): Ja też nie jestem zwolennikiem weto ale jest to kwik odrywanych od koryta.
Relich przez to Weto to nie śpi po nocach .
~~Złocistorudy Osteospermum napisał(a):~~Stalowoniebieska Aronia napisał(a):~~Sczerniały Ubiorek napisał(a): Ja też nie jestem zwolennikiem weto ale jest to kwik odrywanych od koryta.
Relich przez to Weto to nie śpi po nocach .
No to może patrol obywatelski?
~Rudozłota Psianka napisał(a): Po owocach ich poznacie.
A więc proszę aby Pani je przedstawiła. Z jakiej rodziny Pani się wywodzi. Kim byli rodzice.
Jakie studia Pani ukonczyla? Gdzie studiuje Pani drugi kierunek?
Co Pani w swoim dotychczasowym życiu osiągnęła? Czy Pani jest osobą zdrowa? - czy podatna na manipulacie? - itd. wyborców interesuje wszystko, również zainteresowania, krąg znajomych, itd. Pani musi być transparentna. Rozumie chyba Pani, że powinno się przedstawić bardzo szczegółowy plan swego działania jako ewentualnego burmistrza a nie glosic takie wyświechtane slogany, okrągłe słówka i ... się uśmiechać, gdyż już nikt rozsądny, dobrze życzący Miastu i Gminie na nie sie nie nabierze. Jaka Pani ma wizje rozwoju MiG, w jaki sposob pozyska Pani srodki? Musi Pani mieć świadomość, że ze wszystkiego zostanie Pani skrupulatnie rozliczona i być może ucieka Pani od konkretów a wypowiada coś, co jest bezwartości.
A wiec bez konkretow proszę wyborcom w ogóle nie zawracać glowy.
~Jaskrawozielona Begonia napisał(a): wie pani jak Panią wybiorą to będzie pani musiała nie swoje dlugi spłacać i co będzie zrobione jak nie będzie pieniędzy to i pani z pustego nie naleje a inni będą się wymadzac co oni zrobili jacy to byli i co zrobili