Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Kasztanowatordzawy Buk niezalogowany
29 maja 2018r. o 20:40
~~Płomienna Papryka napisał(a): Mieszkałem w wielu miejscach, w Nowogrodźcu od niedawna, ale takich zawistnych i mściwych ludzi to ja nigdzie nie widziałem co tutaj. Żeby dostać się do koryta to własną rodzinę by co niektórzy sprzedali
Niestety Gorzka Prawda!Kazdy Radny wyzej nosi niz ma do tego podstawy.I wciaz te obiecanki cacanki,a pozniej udaje,ze nikogo nie zna.A teraz na dodatek Opowiadanie Bajek o Wilkach i Czerwonym Kapturku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Limonkowa Gailadia niezalogowany
29 maja 2018r. o 20:53
~~Kasztanowatordzawy Buk napisał(a):
~~Płomienna Papryka napisał(a): Mieszkałem w wielu miejscach, w Nowogrodźcu od niedawna, ale takich zawistnych i mściwych ludzi to ja nigdzie nie widziałem co tutaj. Żeby dostać się do koryta to własną rodzinę by co niektórzy sprzedali
Niestety Gorzka Prawda!Kazdy Radny wyzej nosi niz ma do tego podstawy.I wciaz te obiecanki cacanki,a pozniej udaje,ze nikogo nie zna.A teraz na dodatek Opowiadanie Bajek o Wilkach i Czerwonym Kapturku.

Jedynym rozsądnie myślącym jest RADNY KOZIOŁ ,który twierdzi ,że część radnych pobiera nie małe pieniądze całkowicie za darmo ,ponieważ nagminnie nie uczestniczą w Sesjach Rady Gminy i komisjach ,jak wiemy dieta radnego to nie jest zarobek tylko zwrot poniesionych kosztów za uczestnictwo i przygotowanie się do sesji i komisji .Widocznie burmistrzowi taki układ pasuje .
~Szafirowa Begonia niezalogowany
29 maja 2018r. o 20:58
A vet to ze ktoś stanął slustrowany i rączkami wymachuje jak nic nie ma do powiedzenia.....
~~Fioletowy Bratek niezalogowany
29 maja 2018r. o 21:35
~Szafirowa Begonia napisał(a): A vet to ze ktoś stanął slustrowany i rączkami wymachuje jak nic nie ma do powiedzenia.....

Stań ty i powymachuj. Pokaż jaki jesteś odważny .
~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
29 maja 2018r. o 21:50
Kozioł jest jeden z pierwszy w wagarach na sesji i komisji
~~Limonkowa Gailadia niezalogowany
29 maja 2018r. o 21:59
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Kozioł jest jeden z pierwszy w wagarach na sesji i komisji

A gdzie jest ten co od dwóch lat pracuje w Niemczech .????Poza tym gdyby były potrącenia za nieobecności to frekwencja była by 100%.
~Bladoniebieska Lantana niezalogowany
29 maja 2018r. o 22:11
Gdyby były potrącenia to Radny Koziol nie miał by tylu pieniędzy żeby oddać na oświetlenie jak się zadeklarował haha;););)
~~Bladożółty Wielosił niezalogowany
30 maja 2018r. o 14:01
Przedwczoraj odbyło się wspólne posiedzenie Komisji Rady Miasta. Wczoraj odbyła się Sesja . W obu przypadkach jednym z punktów głosowania był- budowa obwodu oświetleniowego ul. Kopernika w Wykrotach. Niestety oboje Radni z Wykrot, którzy rzekomo tak walczą o swoją wieś się nie pojawili.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.