~~Rudoczerwona Portulaka napisał(a):~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Wszystko, nareszcie
Tylko żeby awansować musieliście zRelichem rozwalić klub z Parzyc i wykupić kartę Marcina P za 4 tysiące bo bez niego dalej kopali byście się po czołach w Ocicami i Łąką w 7lidze .
~~Liliowoczerwony Sumak napisał(a):~~Rudoczerwona Portulaka napisał(a):~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Wszystko, nareszcie
Tylko żeby awansować musieliście zRelichem rozwalić klub z Parzyc i wykupić kartę Marcina P za 4 tysiące bo bez niego dalej kopali byście się po czołach w Ocicami i Łąką w 7lidze .
A nie pisałem wyżej, że zaraz będzie to wina burmistrza ? :P Są dobrzy :P
~Brunatnoczerwona Krwawnica napisał(a): A ja się pytam dlaczego nigdzie ale to nigdzie nie ma relacji z obchodów jubileuszu szkoły podstawowej i z otwarcia placu zabaw ?
~~Żeniszek napisał(a):~~Liliowoczerwony Sumak napisał(a):~~Rudoczerwona Portulaka napisał(a):~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Wszystko, nareszcie
A nie pisałem wyżej, że zaraz będzie to wina burmistrza ? :P Są dobrzy :P
A nie pisałem wyżej ,że dzięki Relichowi 10 lat kopaliście się po czołachw B i Akalsie ,przecież Relich doprowadził do likwidacji czwartoligowego Chrobrego Nowogrodziec gdzie na mecze przychodziło po 800 osób.
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Chrobry królem