Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Liliowoczerwony Sumak niezalogowany
18 czerwca 2018r. o 23:08
~~Rudoczerwona Portulaka napisał(a):
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Wszystko, nareszcie

Tylko żeby awansować musieliście zRelichem rozwalić klub z Parzyc i wykupić kartę Marcina P za 4 tysiące bo bez niego dalej kopali byście się po czołach w Ocicami i Łąką w 7lidze .

A nie pisałem wyżej, że zaraz będzie to wina burmistrza ? :P Są dobrzy :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Brunatnoczerwona Krwawnica niezalogowany
18 czerwca 2018r. o 23:12
A ja się pytam dlaczego nigdzie ale to nigdzie nie ma relacji z obchodów jubileuszu szkoły podstawowej i z otwarcia placu zabaw ?
~~Żeniszek niezalogowany
18 czerwca 2018r. o 23:26
~~Liliowoczerwony Sumak napisał(a):

Tylko żeby awansować musieliście zRelichem rozwalić klub z Parzyc i wykupić kartę Marcina P za 4 tysiące bo bez niego dalej kopali byście się po czołach w Ocicami i Łąką w 7lidze .

A nie pisałem wyżej ,że dzięki Relichowi 10 lat kopaliście się po czołachw B i Akalsie ,przecież Relich doprowadził do likwidacji czwartoligowego Chrobrego Nowogrodziec gdzie na mecze przychodziło po 800 osób.
~~Żeniszek niezalogowany
18 czerwca 2018r. o 23:49
~Brunatnoczerwona Krwawnica napisał(a): A ja się pytam dlaczego nigdzie ale to nigdzie nie ma relacji z obchodów jubileuszu szkoły podstawowej i z otwarcia placu zabaw ?

A tak głośno było ,że Relich na jubileusz zaprosił Prezydenta Dudę.
~~Oliwkowa Surfinia niezalogowany
19 czerwca 2018r. o 4:58
~~Żeniszek napisał(a):
~~Liliowoczerwony Sumak napisał(a):

A nie pisałem wyżej ,że dzięki Relichowi 10 lat kopaliście się po czołachw B i Akalsie ,przecież Relich doprowadził do likwidacji czwartoligowego Chrobrego Nowogrodziec gdzie na mecze przychodziło po 800 osób.

No 800 :P i oglądali przed stadionem na telebimach :)
~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
19 czerwca 2018r. o 5:33
Chrobry królem
~~Liliowobiały Hiacynt niezalogowany
19 czerwca 2018r. o 7:46
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Chrobry królem

SIÓDMEJ LIGI .!!!! Zebrzydowa przez te ostatnie 10 lat chyba ze 3 razy była Królem ostatnio nawet Parzyce was wydymały i zemsta burmistrz była żenująca,teraz mogą się tam paść takie barany jak 3C.
~~Mlecznobiały Tulipanowiec niezalogowany
19 czerwca 2018r. o 9:08
Widzicie, niedoraj..... życiowym przeszkadza nawet sukces naszych chłopaków :)
Teraz już wiem na kogo nie głosować :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza