~Pistacjowy Wrzos napisał(a): Niemcy nie zdołali podbić Europy siłą to wymyślili unię a durne narody, w tym Polacy, dały się im tak podbić! A teraz takie głąby jak kilku moich przedmówców zachwyca się tym kołchozem! Unia jest tak samo zła jak ZSSR! Ten sam mechanizm działania! Juz hitler budował tutaj autostrady kiedyś, teraz Merkel! Dla kogo? Dla nas, Polaków? Chcieli nas zniszczyć wtedy i nadal chcą, wtedy czolgami, teraz bankami, marketami i pieniędzmi które rzekomo nam dają! Chca nas kupic, zniszczyc Naród Polski za pomocą mamony, promują dewiacje, wynaturzenia, chcą byśmy myśleli że te wszystkie eutanazje, aborcje, homoseksualizm, prostutucja, rozwiązłość, pedofilia (w tym księży!) to są oznaki nowoczesności a ludzi którzy nie zgadzają się z tym nazywają homofobami, zacofańcami, faszystami. niemcy nazywają Polaków faszystami! Czujecie?! Sprowadzili nas za pomocą pieniędzy do pozycji służących, sprzątaczek, podcieraczy tyłków starych faszystów! Polacy budują im domy, remontują kible! Do jest większy i dłuższy plan. Niemcy sa tak samo źli jak ruscy. Z sasiadami trzeba życ dobrze ale nie może być tak żeby sąsiad rządził w naszym domu a tego chcą niemcy od wieków, wystarczy tylko skromna znajomość historii. Polakom takim jak tusk i spółka nalezy golić glowy i zamykać ich we więzieniach, do czego, mam nadzieję, w końcu dojdzie! A teraz, nowocześni i światli euroentuzjaści, sprzedajne prosiaki, wyżyjcie się na mnie!
Zastosowana autokorekta
~~Zgniły Sundaville napisał(a): Miałem już nie glosować na Romana, ale jeśli zdjęcie unijnych flag to jego sprawka, jeśli to on spowodował skowyt euro-leaków, to być może ponownie otrzyma mój głos.