~~Niebieskawozielona Gęsiówka napisał(a):~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Jak pani społecznie pracowala, to jaki problem zrzutka i wynająć sale. Tylko do Relicha daj daj ...
Zadbajcie sami o swój klub..
A dlaczego Nowogrodzieckie Towarzystwo Gospodarcze nie zrobi tego samego ze swoim stowarzyszeniem? Można? Można.
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Jak pani społecznie pracowala, to jaki problem zrzutka i wynająć sale. Tylko do Relicha daj daj ...
Zadbajcie sami o swój klub..
~Ciemnobrązowa Mina napisał(a): Szkoda gadać widziałem gnoja u nas na meczu w Gościszówie na cholerę w ogóle przyjechał stał jak palant z drugim palantem i nawet nie potrafił kibicować, wybory się zbliżają ale coś mi się wydaję że dostanie wielkiego karnego ku..sa i obudzi się po wyborach z ręką w nocniku razem ze swoją elizą czas na zmiany, wszystkim którym leży na sercu dobro gminy i rozwoju sportu na wsiach będą wiedzieć jak zagłosować
~~Rdzawozłota Goryczka napisał(a):Zarówno Nowogrodziec jak i Gościszów mają spore szanse na awans do wyższej klasy rozgrywkowej. Obie dostają spore dotacje z Gminy dlatego nie dziwi mnie fakt pojawiania się Burmistrza na ich meczach.~Ciemnobrązowa Mina napisał(a): Szkoda gadać widziałem gnoja u nas na meczu w Gościszówie na cholerę w ogóle przyjechał stał jak palant z drugim palantem i nawet nie potrafił kibicować, wybory się zbliżają ale coś mi się wydaję że dostanie wielkiego karnego ku..sa i obudzi się po wyborach z ręką w nocniku razem ze swoją elizą czas na zmiany, wszystkim którym leży na sercu dobro gminy i rozwoju sportu na wsiach będą wiedzieć jak zagłosować
Stara sprawdzona zagrywka fakt kibicować nie potrafi sportu wspierać też nie potrafi ale jak zbliżają się wybory to udaje kibica i sponsora tylko ,że ludzie już tego nie łykają .Kontakt tego człowieka z mieszkańcami jest zerowy są wioski gdzie ani razu przez całą kadencję nie spotkał się ze zwykłymi ludźmi tylko ma swoich wybrańców .Też widziałem go na Stadionie w Nowogrodźcu ,awans już blisko więc trzeba pokazać się kibicom .